פורסם 2007 בינואר 618 שנים יעני אין פעולה בכלל, וכול זה קווסטים של לך לשם, תעביר תהודעה וכאלה בלי אקשן של קרבות אמיתיים?אם כן אז מזה משנה כל הקטע שרק בשלב מאוחר אתה מקבל את הנשק הזה שדברתם עליו אם גם ככה אתה בעצמך לא נלחם
פורסם 2007 בינואר 618 שנים KOTOR2 משחק מגעיל ברמות !! גםם אחרי שהוא קיבל את החרב האור שלו הוא היה גרוע !!! והיו הורגים אותו.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים הוא סתם מדבר שטויות, KOTOR 1 ו - 2 הם משחקי RPG מצויינים.אבל הם לא מתאימים לך כי אתה מחפש משחקי פעולה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים תגידו, המולטי של האקדמי הוא עדין פעיל? יש הרב שחקנים? ויש הרבה לאגים לישראלים? ובכמה אפשר לקנות את המשחק? מישהוא יכול לענות לי בבקשה על השאלה!
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אני שיחקתי בכל המשחקים הללו ואני מדרג אותם ככה:KOTORJAOUTCASTאין על kotor.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים תגידו, נתיכבר אני מקבל 2 חרבות / חרב גדולה ב- jedi academy???ואיך אני יכול להתקין מודים ב-batllefront II?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים איך שאתה מתחיל את המשחק יש לך מסך בנייה שאתה בוחר איך יהיה הצבע, והידיתובהמשך המשחק אתה יכול לשדרג לdual sabers או staffבמולטי אתה פשוט בוחר באפשרויות איזה סטייל אתה רוצהאני הכי אוהב עם חרב אחת כדי להרביץ לשחקנים אבל dual sabers זה נחמד מתי שנלחמים בסינגלעדיין, אני מעדיף חרב גדולה וכבדה במשחקי fps וdual weapons במשחקי RPG של hack and slash
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מתי בערך תיהיה לי האפשרות לסגנונות הללו? כלומר נכון במשחק יש כל פעם קבוצה מסוימת של שלבים, אז אני בקבוצה השניה, באיזה קבוצה אני אוכל לקבל את הסגנונותואתה לא יודע בקשר ל-battlefron II?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.