פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים לרגל הגעת מחשב הגיימינג החדש שלי (ראו מפרט) - נשאר לי רק לקנות מסך.לא אסטרטגיה או RPG. משהו עם אקשן ועלילה מעניינת אבל בלי בלבולי מוח מיותרים.אהבתי את SCCT , MAX PAIN II ו-HITMAN.מחפש משהו יותר SCIFIתודה מראש לכולם.
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר HL2 תודה - אכן משחק משובח, אבל... זה FPS ורחוק מלהיות מרהיב כמו קרב של DUAL SABER עם SITH LORD. שיחקתי ונהניתי אבל אני מחפש משהו קצת יותר יחודי מרובה/אקדח/רימון... אולי הנסיך הפרסי?
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר STAR TREK LEGACY תודה - אבל זה בכלל לא קרוב לכיוון שתיארתי ובכלל זה משחק די בינוני. תודה בכל אופן...
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר tmpusr יש עריכה אסור להקפיץ הודעות בפורום נכון - יש עריכה, אבל זו ממש לא "הקפצה"... שתי ההודעות פורסמו במרווח של 5 דקות. פשוט עניתי לשני אנשים שונים
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר star wars battlefront 2שיחקתי ונהניתי מאוד - תודה.ניסיתי גם את KOTOR2 אבל המשחקיות של הקרבות שם לא קרובה ל-JA וכל נושא השידרוגים של הדמויות וכל הדברים שאפשר לקנות סתם הוסיף עומס מיותר וגרע מרצף המשחקיות. אני יודע שיש מי שאוהב את זה אבל בשבילי זה לא מאוזן...FIGHTER - לא מכיר את dark messiah, נראה מעניין למרות הביקורות הפושרות. אני אבדוק, תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים האמת היא, שאם נהנת מ SWB2, ואנחנו בענייני מחשב עסקינן, אז מאוד תהנה מ Battlefield 2142. נכון, הוא FPS, אבל אקשן נון סטופ (משחק רשת בלבד) נגד אנשים אמיתיים ולא AI מוגבל. תוריד את הדמו החינמי מהאתר של EA, תנסה אותו, לא תאהב, אל תקנה לעניות דעתי לפחות.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים oblivion.אם תאהב נסה גם את gothic 3.אמנם זה RPG, אבל יש קטעי אקשן ממש מגניבים (ו-dual sword!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.