עבור לתוכן

Zone Alarm Pro+Kasprersky AntiVirus vs. Kaspersky Internet Security

Featured Replies

פורסם

מה לדעתכם עדיף ולמה?

תודה.

פורסם

זה תלוי גם איזה מחשב יש לך.

Kaspersky Internet Security מכיל גם את האנטיוירוס

ותופס יחסית ל: אנטיוירוס ו ZONE ALARM ,פחות זיכרון/משאבי מערכת

לפי דעתי לכוד יותר יעיל, כי לפי ניסיון שלי ZONE ALARM יותר טוב במבחינת חומת אש ואבטחת אינטרנט בכלל

אבל כפי שאמרתי זה מעמיס יותר על המערכת

פורסם

KIS 6=Kaspersky internt secirty 6

הרבה יותר טוב

ניסתי שקניתי את המחשב את ZA ושנאתי אותו !!!

הוא ממש מעצבן,

לעומת זאת ה-KIS 6 מכיל גם את האנטי וירוס המעולה של kaspersky

וגם יש בו פיירואל מעולה!

ויש בו עוד המון תוכנות ממש טובות למען ההגנה על המחשב.

פורסם

^^ צודק, זון אלרם מרוב שהוא משגיח עליך הוא חונק אותך. פעם אחת שהיה לי אותו מותקן, הייתה לי בעיה באינטרנט (לא נכנס) אז סגרתי אותו ועדיין זה לא עזר, אז מחקתי אותו לגמרי ואז אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש אני יכול להכנס לאינטרנט, אבל אחרי איזה 10 דקות זה שוב נחסם, עד שהפעלתי שוב מחדש. קיצר בסוף (אחרי איזה כמה ימים של סבל) אני שם לב במרכז האבטחה (לא חשבתי להכנס קודם לשם כי הייתי בטוח שזון אלרם מחוק) שהוא מודיע לי שזון אלרם עדיין פועל (איכשהוא), התעצבנתי- הלכתי לרג'יסטרי ומחקתי כל ערך שרק מזכיר את זון אלרם, עשיתי חיפוש בכל המחשב לקבצים שלו מחקתי הכל, עשיתי ניקוי, מה לא עשיתי...- ועדיין איכשהוא הוא פעל וחסם לי את האינטרנט....

קיצר בסוף התקנתי אותו מחדש וזה נפתר.... אבל שים לב כמה איזה דפוק הוא, הוא לא ניתן לשליטה.

זה רק מקרה אחד, אבל גם בשימוש השוטף שהיה לי איתו הוא לא עבד כמו שצריך- גם תוכנות שאישרתי אותם אצלו כמו האימיול (וגם פתחתי בו את הפורטים המתאימים) עבדו לאט יותר כשהוא פעל, וכשסגרתי אותו הם עבדו טוב. קיצר לא יודע מה כולם מוצאים בו, אפשר לחשוב שכל שנייה יש איזה האקר שרוצה לפרוץ לך למחשב שאתה צריך הגנה כל כך חזקה.....

מצטער אם חפרתי :smile1: קצת משעמם עכשיו :sleep:

פורסם

אם אתם לא מסוגלים להסתדר עם הקשיחות של ZONE ALARM זה לא אומר שהתוכנה לא טובה.

אני דווקא חושב שZONE ALARM יותר טובה כחומת אש מאשר קספרסקי אבל קספרסקי יותר טובה באנטי-וירוס.

אתה יכול להתקין את החבילה של ZONE ALARM ולהוסיף את האנטי וירוס של קספרסקי......

פורסם

צודק ^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים