פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים שלום לכולםהמחשב של חבר שלי מת (לצערו ושמחתו)העניין הוא שרק לפני כמה חודשים הוא קנה כונן קשיח 80GB וצורב DVDהמחשב הוא בעיקרון גם למשחקים, צפיה בסרטים, OFFICE וגלישההוא מעוניין במחשב מסוג P4 עם לוח ASUSזיכרון 0.5G (בינתיים אין מספיק כסף) , מארז והתקנה.האם ניתן לוותר על כרטיס מסך ולהשתמש כרטיס מסך ON BOARD.כל שאר הדברים (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') כבר יש לו.אבקש גם שבהמלצה על לוח אם תהיה אפשרות לשדרוג בעתיד.דבר נוסף האם אתם צריכים לדעת את סוג הכונן קשיח שהוא קנה או שלא צריכה להיות בעיה בגלל שהוא קנה את הכונן לאחרונה.תודה מראש על העזרה.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אין חיה כזו.P4 אני כמעט בטוח שלא ניתן לקנות בכלל בחנויות,וגם אם כן היתי לוקח A64 של AMD שעדיף עליו.בכל מקרה אפילוו עם המעבד שנחשב היום לחלש אני מאמין שבתקציב כזה רכיבים כמו מארז וספק יצטרכו להיות ג'נריים וזה מאוד לא מומלץ.בנוסף לכך,אם יהיה כ.מסך OB אתה יכול לשכוח ממחשב "למשחקים" במיוחד כאלה חדשים. פשוט צריכים להעלות תקציב
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים באייבורי אתה יכול לקנות P4 ב 1300 ש"ח .מעבד : 3000-800-1024 בשקע 775 .לתקציב שלו זה יכול להיות מעולה [:יתנו לך לוח של MSI ATI410 [:
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים סמוך על אייבורי אצלהם הכול גרוש וחצי הם ימצאו לך כרטיס גרפי ב 200 שקל שבחוץ עולה 400 [:אי אפשר להתחרות בהם אפילו לא KSP .
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים לא אמרת פה שום דבר שמבוסס על המציאות.רק נתת דגם של מעבד (חלש בכל מקרה) ולוח.אני מניח שהכרטיס מסך מובנה,ואני מקווה שיש 512זיכרון ואין ספק בכלל שהמארז והספק ג'נריים.מה הקשר פה לכ.מסך שעולה 400 והם מוצאים ב-200?
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אין כזה דבר מחשב למשחקים בתקציב שכזה ו-KING KONG אתה יכול לפנות אליי בהודעה פרטית אם אתה מעוניין שאני אדבר איתך על החנות אייבורי ואסור לדבר פה על חנויות
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים אני מכיר את אייבורי מקרוב מאוד"מעבד חלש" שוב על הנייר כמו ש"אתלון 3500 או 3800*2 " הוא מפלצת ...עזוב בפועל זה מעבד מצויין [:אתה מורעל מבנצמרקים ולא מרכיב מחשבים תתחיל להרכיב מחשב לבד ותבין כמה אתה טועה .זה מעבד מצויין אבל שוב "יקר" וב AMD בכסף הזה אתה יכול לקנות AMD 9900
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר חברה תודה על התגובות אגב אני לא מבין הכי גדול במחשבים אני רק מנסה לעזור לחבר - אז בלי ירידות בבקשה אני לא ברמתכם.דבר נוסף אני בטוח לא רוצה לקנות באייבורי.שאני רושם P4 אני מתכוון לפנטיום 4 - האם 1300 ש"ח זה המחיר?!האם הסוגים של המעבדים הנ"ל רלבנטים לקניה או שלא כדאי להתעסק איתם?http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cpu-4pentiתראו אם אני נכנס למפרטים המומלצים למשחקים בסכום של 2500 ש"ח ללא מסך http://hwzone.co.il/specslist/view/47/אז מעבד עולה 300 ש"חלוח אם ב- 430זיכרון עולה 600 (ל-1 GB) אני בכל מקרה מנסה לחסוך ומחפש 0.5GB ז"א 300 ש"חדיסק קשיח יש לו צורב DVD יש לוכרטיס מסך 500 ש"ח מארז 240 ש"חוהתקנה 140 ש"חסה"כ --- 1910 ש"חאז האם אפשר מפרט כזה מבוסס אינטל? אני לא יודע למה הוא רוצה ASUS אבל אני יכול להציע לו משהו אחר אם תמליצו לי.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים KING KONGמצטער אבל אני לא מורעל מבאנצמרקיםואת השאר לא הבנתי על מה אתה מדבר
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים למה אתה לא רוצה לקנות באייבורי ?בגלל "השמועות" תכלס הם שולטים בשוק 2 מיליון לקוחות .500 אלף באים כל הזמן בצורה קבועה [:מי יכול לסדר לך מערכת מחשב ב 1300 ש"ח ?ותאמין לי קח את המחשב הזה תעמיד מול "אתלון 3500" ולא תראה הבדל ...ושוב אין לי אינטרס אין לי שם משפחה או דוד עשיר [:אני לא קונה את המערכת הזאת בגלל הלוח שונא את הציפסט של ATI פשוט ציפסט זוועה [:אומרים שהם עובדים על ציפ' חדש איכותי אבל מה שיש כרגע פשוט זוועה ..
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר בלי להיפגע חבר אבל יש להם 500 אלף כל פעם בצורה קבועהאולי זה אומר שחלקם או רובם באים להתלונן על מחשב שקנו.אני יודע שלא מומלץ לקנות, רוצה לקנות ממקום קצת יותר אמין.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים סטיסטית איפה שקונים הרבה יש יותר תקלות ויותר תלונות זה ברור ..מחשב זה אלקטרוניקה אין מה לעשות .
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים יש לי סיפור ממקור אמין על אייבורי מי שרוצה לשמוע שישלח לי הודעה פרטית?ו-KING KONGתגידזה לא נראה לך שהמחירים של אייבורי זולים בערך ב-500 שקל מהחנויות האחרות???????אתה רוצה לדעת סיבה שלח לי הודעה פרטיתוכמוך גם כל מי שרוצה לדעת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.