פורסם 2006 בדצמבר 1419 שנים יש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר, אני רוצה להגדיר את הDNS של הספקית שלי (בזק בינלאוי) איכשהו באספלורר ופעם ידעתי לעשו את זה ועכשיו אני לא יודע איך אני חושב שצריך לעשות את זה בתפריט של הראוטר ואני לא יודע איך. בבקשה תעזרו לי.
פורסם 2006 בדצמבר 1419 שנים לא הבנתי מה בדיוק הבעיה, נסח אותה שובכשאתה מדליק את המחשב > האינטרנט עובד, הכל עובד, ואז קורה מצב שפתאום אי אפשר לגלוש אבל כל השאר ממשיך לתפקד (אייסיקיו אימיול וכו') ?או משהו אחר ?תפרט קצת יותר על הבעיה, ככה אי אפשר לעזור לך כשזה לא מובן.בכל מקרה, DNSים של הספקית אתה יכול לשים או לוקאלית במחשב שלך (במאפייני ה tcp/ip שבתוך מאפייני ה local area connection שבחיבורי הרשת)או בתוך הממשק של הראוטר (10.0.0.138) , אבל הוא אמור לקבל את זה אוטומטית מהספקית כשאתה מתחבר...
פורסם 2006 בדצמבר 1419 שנים מחבר כל מה שתיארת זה בדיוק מה שקורה לי, הגדרתי את הDNSים של הספקית שלי כמו איפה שאמרת לי ועכשיו אני אחכה כמה ימים לראות אם הכל בסדר. תודה בנתיים, אעדכן אם יהיו תקלות..
פורסם 2006 בדצמבר 1519 שנים RESET ל312והגדרה מחדש לראוטרקשה מאוד לקלקל ... הממשק של B-FOCUS ממש פשוטלאחר הRESET תגדיר במקום הBRIGE לPPPOE והוא יעבוד מצויין=================================תעשה אבל RESET בתוך הממשקRESET חיצוני הורס אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.