פורסם 2006 בדצמבר 1419 שנים היי! קיימים 10 מחשבים מחוברים ברשת : 1) כיצד אני מגדיר מחשב 1 שהוא ישמש כשרת? 2) אני מעונין לשלוח קבצים בין המחשבים, מה אני אמור להגדיר?תודה!
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים שרת של מה ?שרת דואר , שרת WEB, שרת של מה בדיוק אתה רוצה להגדיר ?איך בדיוק הרשת שלך עובדת, יש לך ראוטר וכל המחשבים מחוברים דרכו ?בשביל לשלוח קבצים בין המחשבים פשוט תגדיר שיתוףבסטיקי יש לך לינק להסבר על שיתוף קבצים.
פורסם 2006 בדצמבר 1619 שנים לדעתי אתה צריך לעשותmap network drive אל כונן/תיקייה בראשי(כלומר מכל אחד אחר ברשת אל הראשי)ובראשי להגדיר את הכונן/תיקייה כשיתוףבמצב כזה מכל מחשב תוכל להכנס לראות,לשנות ולהוסיף קבצים בכונן/תיקייהאגב בדרך הרגילה זה יותר פשוט אבל בגלל שיש 10 מחשבים ברשת נראה לי יותר נכון כי במצב כזהיופיע לך כונן נוסף בכל אחד מה 10שהוא בעצם הכונן שיתוף בראשי.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מחבר תודה!יש לי ראוטר שהוא גם מודם והוא מחובר ל-סוויץ' 1 ומהסוויץ לכמה מחשבים ולעוד סוויץ 2 וכך מתחבר לשאר המחשבים. מה שאני רוצה זה לשלוח קבצים ממחשב 1 למחשב מספר 9.מערכת הפעלה XP
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים תתן בבקשה את הדגמים המדויקים של Router ,Switch 1 , Switch 2 כמו כן נראה לי שעדיף ליצור Vlan , אבל אם תוכל לשרטט איך בדיוק הרשת נראיתאני יוכל להגיד לך בוודאות
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר תודה!2 הסוויצי ם הם של "edimax". הסוויצ'+ראוטר הוא ZYXEL .קשה לי לשרטט אך אשתדל להסביר.קיימים 10 מחשבים ברשת. הסוויצ'+ראוטר הוא ZYXEL מחוברים אליו הקו טלפון וכבל רשת שמחובר לסוויצ' 1. (לסוויצ' 1 מחוברים כמה כבלי רשת המובילים למחשבים.) מסוויצ' 1 עובר כבל לסוויצ' 2 ומחוברים לסוויצ' 2 עוד כמה כבלי רשת המובילים למחשבים.המון תודה!
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר זה מה שכתוב על ה-switch : fast ethernet נראה לי שזה זה:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3338הנתב\מודם כתוב עליו: zyxel prestige 600 series המון תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.