פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים המודם הזה ממש גרוע תבקש מבזק שיחליפו לך אותו למודם רשת - ואז לא תצטרך דרייבר למודם
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אתה יודע להחליף מודם עולה כסף (אני חושב משהו בסביבות 100 ש"ח או משהו כזה).
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אם מדובר בויסטה 64 ביט, תשכח מזהאפילו לXP לא היה דרייבר WHQL, בויסטה 64 ביט אין אפשרות להשתמש בדרייברים שהם לא WHQLאם מדובר בויסטה 32, תנסה להשתמש בדרייבר של XPבכל מקרה, מומלץ לנסות להחליף אותו
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר תודה על העצות, נראה לי שאחליף את המודם למודם שמתחבר לכרטיס רשת. אתם בטוחים שמודם רשת לא צריך DRIVER ?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אתה יודע להחליף מודם עולה כסף (אני חושב משהו בסביבות 100 ש"ח או משהו כזה).מאיפה הבאת את זה? אם זה מונע ממך להחליף מודם אז תדע שזה פשוט לא נכון.... זה בחינם.....הולכים לבזקסטור ומבקשים להחליף מודם, מחזירים את המודם הקודם ומביאים לך מודם חדש חינם
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים זה היה פעם חינםכמה משתמשים כתבו שהיום לוקחים על זה 130 ש"חלמרות שבמודמים כאלה ישנים, אני בספק אם יעשו בעיות בהחלפה (בחינם)
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים כן לוקחים בד"כ כסף על החלפת מודם .. אבל במקרה של המודם הזה משנות הרנסנס.... נראה לי שבזק ישמחו להחליף אותו ולזרוק אותו לפח ההיסטוריה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.