פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים כשאני בא לצרוב על דיסק(לא DVD) איזשהו סרט(או משחק ניסיתי את שני הדברים האלה)זה מראה שתהליך הצריבה התחיל אבל אחרי כמה שניות זה רושם לי שתהליך הצריבה נכשלכשניסיתי לצרוב דיסק DVD,הצלחתי,אבל זה לא קורא אותו(לא בכונן ולא בצורב)בכל אופן מה הבעייה?אפשר איכשהו לתקן את זה?נ.ב.:השתמשתי בתוכנות120% אלכוהולנרו 6/7אשמפוועוד דבר,משום מה מהירות צריבת הדיסקית ירדה מ40X ל16X
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר נשמע לי כצורב תקול, איזה צורב זה?צורב DVD של NUולא אין עליו אחריות(הוא אציל שלוש שנים +-)
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר אוקיי הרשימה שם די מפורטץ,נראה לי שאני יקנה את הBenQ DW1655,הוא נראה טוב לעומת האחרים...ררק אני רוצה לוודאות שהוא קורא/צורב על DVD R+-כן?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר K עכשיו נתקלתי בעוד בעייה..חיפשתי בזאפ את הצורב(יותר נכון חנות שמוכרת את הצורב)זה לא מצא לי חיפשתי בפנדאס,אין שם,כנ"ל בנועה קומפ אתה ידוע במקרה איפה כן מוכרים?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אם היית קורא היית רואה שמחיר מומלץ: לא מצאתי את הצורב הזה בארץ, אם מישהו יראה שיגיד לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.