עבור לתוכן

IE7 זולל שימוש ב CPU

Featured Replies

פורסם

הורדתי התקנתי כרגע את Internet Explorer 7 החדש מהאתר של מייקרוסופט ומשום מה שאני מפעיל את IE7 הוא פשוט זולל שימוש ב CPU! (תמונה מצורפת)

המעבד מתחמם בגלל זה בלי שום קשר וכל המערכת עובדת לאט... זאת בטוח לא צורה תקנית שהתוכנה הזאת אמורה לעבוד, הם הוציאו פאץ' לבעיה הזאת או שיש משהו שאני אמור להגדיר בכדי לסדר את זה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתמול עברתי לMOZILA FIREFOX2.0.....אין עליו !!!!

כל הצרות נפתרו.

גם לך ממליץ.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שקיים MOZILA FIREFOX2.0 ושהוא מעולה ואני משתמש בפיירפוקס בעצמי אבל לא בגרסא החדשה כי קראתי שתוספים לא חדשים לא יעבדו עליו

את האקספולרר אני רוצה לאתרים שלא ממש תומכים בפיירפוקס , כמו באתר של וואלה http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1022842

שהתפריט שבצד שמאל מתערבב עם התוכן שכתוב באמצע וזה מציק אז בשביל זה אני משתמש באקספלורר לפעמים (כן אני יודע שקיים IETAB בשביל זה אבל מעדיף שלא להשתמש בזה)

לבנתיים, אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח

פורסם

אתה משתמש במקרה בSPYSWEEPER?

פורסם
  • מחבר

לא

פורסם

זאת הגירסה הסופית של IE7?

גירסה חוקית (מWINDOWS UPDATE) או גירסה שעוקפת את הWGA?

זה קורה כל הזמן? במצבים מסויימים?

פורסם
  • מחבר

זאת גרסא חוקית לחלוטין, לא עקיפית, הורדתי אותה ישירות מהאתר של מייקרוסופט.

אני עכשיו שמתי לב שהתופעה הזאת מתחילה שהאקספלורר רק נפתח ועד דקה או משהו כזה... אני חושב

פורסם

LOG SHOT , אבל בכל זאת

נסה את זה

When you've installed Internet Explorer 7 and notice that you have 100% CPU usage listed in CTRL + ALT + DEL, it is most likely due to an older version of the IE Developer toolbar being installed on your computer. Try uninstalling IE Developer from Control Panel>> Add/Remove Programs, then, go here for an updated version that no longer hangs.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=E59C3964-672D-4511-BB3E-2D5E1DB91038&displaylang=en

מתוך

http://www.5starsupport.com/info/ie7.htm

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי דבר אחד, ממה שאתה ציטטת כתוב שאני אמור לבסיר את ה IE Developer toolbar וצירפת לינק להורדה של מה שאני אמור להסיר בעצם... לא הבנתי כל כך ???

אני אמור להתקין אותו?

פורסם

תסיר את זה וזהוא

בדרך המקובלת דרך הוסף\ הסר תוכניות

פורסם
  • מחבר

אין לי דבר כזה מותקן... ניסיתי להתקין ולהסיר שוב פעם ולא עזר כלום

*עריכה*

העניין הזה רק הולך ומסתבך... עקבתי עכשיו אחרי פיירפורס שהוא הדפדפן הראשי אצלי וגם אצלו התופעה הזאת קיימת! :-\

זה משהו שאמור לעבוד בצורה כזאת? אני ממש משתגע עם זה...

***עריכה נוספת***

עשיתי ניסיון, השארתי את ה task manager בתור חלון עליון תמיד ושמתי לב שאני נכנס לדף הראשי של האתר www.hwzone.co.il השימוש של הפיירפוקס ב CPU נשאר גבוהה אבל אחרי שאני ממשיך לגלוש באתר השימוש בו יורד לרמה נורמלית... ובדקתי את זה גם במחשב הזה וגם במחשב הנייד שיש לי...

אצלכם זה גם ככה? רק שאני יידע שזאת צורת עבודה נורמלית של התוכנות האלה

פורסם

בקש לבעית ה IE-ניסית להסיר אותו ולהתקין אותו מחדש?

אם לא עוזר אולי תנסה להתקין MAXTHON ולראות אם הו א גם עושה את זה(הוא עובד על בסיס IE כך שאם הוא לא עושה בעיות תוכל להמשיך איתו).

פורסם
  • מחבר

כן הסרתי והתקנתי מחדש... גם הפיירפוקס עושה את זה וזה גם קורה במחשב אחר שיש לי אז אני מניח שכניראה עד שלא מתחילים להשתמש בהם הם רק אז עובדים בצורה נורמלית...

שאלה קצת לא קשורה, איך אני יכול לסדר את האקספלורר החדש כמו בישן יותר? ז"א שהתפריט יהיה דווקא למעלה ומתחתיו שורת הכתובת וכ'ו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים