עבור לתוכן

המלצה על אוזניות (בחירה)

Featured Replies

פורסם

*

לא משנה

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ד"א, GNOME, כמה כל העניין עלה לך בסופו של דבר, כולל הכל?

כן GNOME בבקשה שתף אותנו בניסיונך... ;)

פורסם

182$ כולל שילוח (היה מבצע עליהן של 169 במקום 179) ועוד 15.5 אחוז מע"מ. יוצא משהו כמו 900 שקלים.

Anatoli.

פורסם

אם זה ככה, זה מחיר הוגן. עסקה שווה לכל הדעות, חוץ, אולי, מעניין האחריות שבעצם מאבדת מהרלוונטיות שלה.

(ואולי אני אפילו אזמין אותן בעצמי מתישהו :) )

פורסם

ולמה בדיוק היא מאבדת מהרלוונטיות?

מעבר לעובדה שבארץ הכל עולה פי 2 כמעט אז אם קורה משהו אפשר לקנות חדש וזהו. חשוב לזכור שאחריות תהייה לך גם בחו"ל, רק צריך לשלוח לשם את החבילה, לא עולה יותר מכמה עשרות שקלים.

Anatoli.

פורסם

איפה בדיוק אפשר לקנות חלק חדש של מוצר שלא מייבאים אותו לארץ? ומי יערוב לך שאתה הבנת בדיוק באיזה חלק הבעיה? ומי הולך להתקין אותו?

אם יש לך את הידע - אתה בר מזל.

ואם אתה צריך להחליף איזה חלק קטן, אתה תשלח את האוזניות לחו"ל בשביל זה? כמה זמן זה יקח? כמה התרוצצות?

בסדר, אם למישהו יש את הרצון והוא אוהב את התחום הזה, זאת לא בעיה בשבילו, זה ברור. אבל אם זה בן אדם מהשורה, אלה פשוט שיקולים שהוא צריך לקחת בחשבון, זה הכל.

נכון, אתה צודק, בסופו של דבר ההבדל במחירים מצדיק את ההשקעה ברוב המקרים. כאן יש לך אוזניות ב-900 שקלים שאת המקבילה שלהם בארץ תמצא ב-1800.

זאת הנקודה העיקרית.

פורסם

אתה כנראה מומחה בלהפוך זבובים לפילים. עשית עניין מתהליך זול ופשוט הרבה יותר מאשר להחליף מוצר פגום בארץ. בישראל יעשו לך את המוות עד שייתקנו לך משהו. בחו"ל כל העבודה היא ללכת לדואר ולשלוח את זה. אתה שולח מייל לחנות והיא תסדר לך הכל.

Anatoli.

פורסם

בסדר, לך יש יותר ניסיון בלהזמין דברים שקשורים לתחום הזה מחו"ל. אם אתה מביע דעה מבוססת כה נחרצת - אני נותן לך את האמון שלי.

לי יש ניסיון רע עם להזמין ולקבל דברים מחו"ל שלא קשורים לתחום הסאונד. אולי אני משליך. אני רק אומר שבן האדם צריך להיות מודע לכל - גם לקלות שבה זה יכול להתבצע, וגם לבעיות או לחסרונות האפשריים של הדבר הזה. אם אתה, מהניסיון שלך, אומר שמדובר ביחס שנוטה בצורה ברורה לצד הכדאיות - אני סומך ידי עליך. פשוט לא צריך לקבל הכל בכידונים. סך הכל לא אמרתי משהו נורא.

פורסם

שום דבר בקידונים לא קיבלתי :) סך הכל חשוב היה לי שאנשים לא יסיקו מהעמדה שלך שהדברים הם שחורים כל כך. תמיד יש התנסויות חיוביות והתנסויות שליליות, אך בסך הכל הזמנה מחו"ל בימינו היא משתלמת הרבה יותר וקלה באותה המידה כמו הזמנה מהארץ.

Anatoli.

פורסם

LOL זה בסדר Polk לא כועסים עליך :xyxthumbs: . אבל זה באמת יותר פשוט מכפי שתיארת.

בקשר לכמה שזה עלה לי אז כמו שאנטולי אמר. 182 כולל משלוח, ועוד משהו כמו 100 שקל וקצת למכס. בסופו של דבר יצא משהו כמו 900 ש"ח.

להגיד לכם את האמת, שווה כל אגורה ששילמתי! אבל זו דעתי.

בקשר לעניין האחריות וכאלה. מתברר שגם אם זה משהו שקנית בארץ, בסופו של דבר יצא לך לא פחות כאב ראש לתקן ולהחליף. היה לי ובעיקר לחברים שלי מקרים כאלה עם מגוון מוצרים ואפילו נגני MP3 (שתמיד טוענים שבעיה לקנות מחו"ל בגלל אחריות) שנקנו בארץ ואחרי תקלה כלשהי הוציאו להם את הנשמה עד שתיקנו להם, שלא לדבר על מקרים שפשוט המוצר חזר אחרי חודש וחצי מקולקל בדיוק כמו שנשלח...כך שזה לא בעיה. בחו"ל לצערי הרבה יותר רציניים.

בכל מקרה, ממליץ מאוד על הטכניקה. ממש בחום. שוות כל אגורה ממש. ואם יהיה לך קצת מזל, אז אולי לא יתפסו במכס. ;)

פורסם

דרך אגב למה תמיד מדברים על ה A900 ולא על ה AD900, הדגם המקביל הפתוח?

פורסם

כי הן פחות מוכרות, אני לא שמעתי אותן מעולם.

מה גם שה-A900 מעולות, ויש להן באס מדהים שבאוזנייה פתוחה אני לא בטוח שיש.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שוכנעתי

הזמנתי,

לצערי המחיר חזר ל179 (ולא 169).

פורסם

זה עדיין לא יקר.

תתחדש ותעדכן :)

Anatoli.

פורסם

שמעתי בשניהן והA900 נשמעו לי עדיפות משמעותית. אם רק היה לי התקציב :\

החלטה נבונה לפי דעתי

אני כנראה אסתפק בSR-80 שלי ובSuper Fi 5 Pro לניידות, בינתיים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים