עבור לתוכן

המלצה על אוזניות (בחירה)

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין הסנהייזר HD595 לAKG 601.

בעיקר מאזין דרך הכרטיס קול במחשב (XFI) -למוזיקה מכל הסוגים (קלאסית עד רוק כבד ופרוגרסיבי).

האם ללכת על אחד מהנ"ל או להשקיע וללכת על הגראדו ?

???

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהלן איש,

אני שמח לראות שאתה מתעניין באוזניות מאוד רציניות. ה-595 שיצא לי לשמוע נשמעו לי קצת מוזרות, ולמרות שבסוגי מוזיקה מסוימים הן דיי טובות לא הייתי מגדיר אותן וורסטיליות במיוחד. ה-K601 יצא לי לשמוע עם ציוד ממש גרוע לכן קשה לי לתת דעה רצינית, אבל ממה שאני שמעתי וממה שהבנתי מאנשים, הן קצת יותר מאוזניות מה-595 (אשר לא רעות בכלל).

גראדו הן לא אוזניות וורסטיליות בכלל, הן טובות ברוק, וזה הכל. בשאר הן לא טובות במיוחד, והרבה אנשים (כמוני) לא אוהבים אותן בכלל.

המלצה שלי היא ללכת על ה-A900 של AT. הן האוזניות הראשונות שהיו לי בתחום הזה, והם מעולות בכל דבר. חבר שלי שעבר עכשיו מה-225 של גראדו ל-A900 לא מפסיק לדבר בשבחן.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה,

לא מצאתי אתר בארץ שמוכר את הAT.

אשמח אם תשלח לי כתובת .

(אין באתר של "אבי יפה"שמביא את כל שאר הגדולים).

פורסם

אין בארץ את החברה הזו. מה שכן, אני לא ממליץ לקנות בארץ, המחירים בארץ גבוהים יחסית לחו"ל בהפרש ניכר. אני, ורוב האנשים שאני מכיר בתחם הבאנו את האוזניות שלנו מארצות אחרות.

Anatoli.

פורסם

דוקא הייתי שהחולשה של ה- 595 שהם כן ורסטיליות,כלומר טובות בכל סוגי המוסיקה ,אבל לא מבריקה באף סגנון.(זה גם הקונסזוז בהייד פי)

בכל מקרה כדאי לך מאוד לשמוע לפני שאתה קונה לכל אדם יש אוזנים שונות.(מפגש אוזניות ;))

פורסם
  • מחבר

קראתי על הA900, המחיר סביר מאד (פחות מ200$), ואני מעריך המלצות של מבינים בתחום (ראה לעיל).

השאלה אם הן טובות גם ללא מגבר יעודי.(כלומר ישירות מהמחשב)

פורסם

כן גם ה- a900 וגם ה- 595 טובות ללא מגבר.

פורסם

תביא אותם מחו"ל?

פורסם
  • מחבר

אזמין דרך הרשת.

פורסם

לא קשור דרך מה, סביר שתצטרך לשלם מס ולהוציא אותם מהמכס ואלוהים יודע מה עוד.

פורסם

למה לדבר שטויות?! זה משחק ילדים ולא מחקר גרעיני. סך הכל להזמין חבילה מחו"ל, חצי מדינה כבר עשתה את זה.

Anatoli.

פורסם

בסדר, הכל זה עניין של רצון ומוכנות.

עניין המס והמכס הוא עובדה נתונה, יכול להיות שהוא לא היה מודע לכך, אז פשוט אמרתי.

פורסם

חבר שלי שעבר עכשיו מה-225 של גראדו ל-A900 לא מפסיק לדבר בשבחן.

כן בהחלט. אני מאוד מרוצה מהטכניקה 900. אוזניות מדהימות ובמיוחד יחסית למחירן.

אני אישית אהבתי גם את הגראדו (אומנם פחות מהטכניקה) אבל הבעיה העיקרית איתן היא יותר שהן צורמות מדי לרוב האנשים, אם כי הן אינן מתאימות ממש למוזיקה קלאסית/ג'אז וכד'. צלילן שטחי מדי לכך, הן הרבה יותר מתאימות לרוק, רוק כבד, מטאל וכד'. אם אתה בן אדם ששומע את כל סוגי המוזיקה אז ה-A900 יכולות להיות מעולות בשבילך. הטכניקה למשל הרבה יותר אמתיות וטבעיות מהגראדו, אם כי אני חושש שיתרון זה יבלוט הרבה פחות עם כרטיסים כגון AUDIGY או X-FI של CREATIVE, מאחר ויש להם אופי מעט צבוע ולא אמיתי.

בכל מקרה, לא יודע בקשר ל-K601, אבל אם מדובר בין 595 לבין ה-A900 אז לדעתי ה-A900 הרבה יותר טובות. אם כי אני מניח שזה עניין של טעם אישי.

ממליץ עליהן בחום, והקניה מאודיוקיובס מאוד פשוטה.

לא קשור דרך מה, סביר שתצטרך לשלם מס ולהוציא אותם מהמכס ואלוהים יודע מה עוד.

זה לא כזה סיפור, לא אמורה להיות בעיה.

פורסם

חבר'ה, בבקשה אל תתנפלו עליי, אני אוהב אותכם :)

אני האדם האחרון שאפשר להאשים אותו בעצלנות או בניפוח, במקרה אני כבר כמה שנים עסוק בלחפש ולקבל דברים מחו"ל ובלשלם הרבה מאוד כסף על זה, בלחכות, בלארגן, בלדבר עם אנשים בכל מני שפות אקזוטיות ובלצעוק על עובדי דואר בדרגים שונים.

פשוט רציתי להזהיר את בן האדם, שאולי חושב שלהזמין ממשהו מחו"ל בדואר זה *בדיוק* כמו להזמין מהארץ בדואר. ובכלל אני לא נגד להזמין מחו"ל מוצרים שקשורים לתחום הזה, בדיוק להפך, משום שהתחמור בארץ נוראי.

ד"א, GNOME, כמה כל העניין עלה לך בסופו של דבר, כולל הכל?

פורסם
  • מחבר

1. תודה על האזהרה. לקחתי לתשומת ליבי.

2. כבר הזמנתי בעבר דרך הרשת, כמעט אף פעם אין צורך להגיע למכס. חברת המשלוחים גובה את המס בד"כ.

3. יש מוצרים (למרבה השמחה מעטים) שלא ניתן להזמין בארץ.אז אין ברירה.

4. השאלה הייתה לגבי הטיב של האוזניות, ולהבנתי מדובר באוזניות מוצלחות במיוחד, שניתן לחבר גם ללא מגבר.

5. שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים