פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים זה משחק שמיועד בכלל ל PSP, "בטעות" הוא הגיע ל PS2 (כדי למצוץ עוד קצת כסף). ( אבל זה הגיע לאיזה אתר הורדה ) אז אולי הם טועים?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אל תתלהבו ממנו משחק מעפאן כמו שאמרתי:סתם משחק מעפאן ראיתי ב-PS2 בחופש הגדוללא שיפרו כלום אולי טיפהאז אל תתלהבו
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים שוב, המשחק מיועד ל PSP, וזכה לפופולאריות רבה בתחום הקונסולה הזאת.ולפי הסטנדרטים של משחקי PSP המשחק המדובר הוא משחק מצויין.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר ( אבל זה הגיע לאיזה אתר הורדה ) זה משחק שמיועד בכלל ל PSP, "בטעות" הוא הגיע ל PS2 (כדי למצוץ עוד קצת כסף). אז אולי הם טועים? אבל רשמו את זה בפרוש נראה לי פרצו את זה או משהו והפכו את זה איך שהוא ל PC זה בהתהליך הורדה אצלי באימיול ויש לזה ממש הרבה מקורות (ככה קוראים לקובץ בהורדה [אני מצטט] : " GTA-Liberty_City_Stories-[PC-DVDRip].iso " - וזה שוקל 3.11GB י)
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אבל רשמו את זה בפרושנראה לי פרצו את זה או משהו והפכו את זה איך שהוא ל PCיכול להיות, אנחנו מדברים כאן על הוצאה רשמית. בכל מקרה תעדכן אותנו.אני מקווה שהוא יגיע לפי.סיאתה לא תרצה לשחק בו אחרי נסיון ראישון במחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.