עבור לתוכן

עזרה באקסס

Featured Replies

פורסם

שלום... אני עושה פרוייקטון קטן ואני אשמח אם תעזרו לי בכמה בעיות שנתקלתי...

- אני רוצה שבטופס מסוים המבוסס על טבלה, בסוף מילוי כל הנתונים בו יוצג לי שדה מתוך שאילתה. השאילתה מציגה קוד מסוים וחישוב (expression). עכשיו אני צריך שבטופס, אחד השדות שאני ממלא יהיו כתנאי לשאילתה (הקוד הזה), ויוצג לי השדה המחושב... אמרו לי שאני צריך להשתמש בפונקצייה Dlookup אבל זה לא עובד. :-[

- עוד בעיה היא ליצור דו"ח המבוסס על תיבה משולבת (combo box). כשאני אבחר שדה מסוים, ואז אלחץ על לחצן, יופיע דו"ח לפי הפרמטר שביקשתי.

- ליצור דו"ח מקבוצת שדות שמילאתי זה עתה בטופס (וזה נשמר בטבלה)..

סורי על הנוביות...

תודה מראש

פורסם

לאקסס יש המון WIZARDים שעושים לך את החיים קלים. תנסה להשתמש בהם(ללחוץ על כמה לחצנים לא יפרמט לך את המחשב...).

פורסם
  • מחבר

לאקסס יש המון WIZARDים שעושים לך את החיים קלים. תנסה להשתמש בהם(ללחוץ על כמה לחצנים לא יפרמט לך את המחשב...).

אלה פונקציות ... לזה עוד אין Wizard :\

באותה הזדמנות: איך עושים שטופס מסוים יפתח כשאני מפעיל את קובץ ה-mdb ואפשר לעשות בדרך קצרה שכל לחיצה על לחצן תסגור את הטופס הקודם?

תודה

פורסם

עם מקרואים.

בקשר לשאלה הראשונה - תיצור כפתור בעזרת הWIZARD ותגיד לו לפתוח שאילתה.

אם אתה רוצה שזה יהייה בעת הקלדה, תעתיק את קוד הVBS שהWIZARD יצר לך, ותדביק אותו בMOUSE DOWN EVENT של תיבת הטקסט(זה במאפיינים).

פורסם
  • מחבר

Wizard-ים לא מותקנים =|

לגבי הלחצנים - אני עושה אותם עם Wizard (המיניאטורי) והוא יוצר קוד מסוים ב-"on enter".. איך אני עושה שהוא יבצע גם מאקרו וגם את הקוד הזה?

פורסם

תיצור כפתור שבמצע מאקרו כלשהו, ותעשה עוד אחד שיפתח שאילתה, ותעתיק את קוד הVBS של אחד מהם לשני.

פורסם
  • מחבר

נראה שאני אשב פה עד מחר :silly:... תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים