פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים שלום לכולם, רציתי לדעת האם A6 הוא גודל סביר לעבודה עם לוח גראפי על מסך 19 אינטש (רזולוציה 1280X1024), או שזה קטן מדי? (על דף, לדוגמא, אני מאייר מדוייק מאוד, ואין לי בעיה לצייר ציור מפורט בגודל כזה עם הרבה פרטים קטנים, אבל כשמדובר בתרגום למסך גדול...)ראיתי לוחות בגודל A5, הגודל האידיאלי לדעתי, אבל אין לי תקציב של מעל 1000 ש"חןמה דעתכם באופן כללי על Wacom Graphire 4? אני מתכוון להזמין אותו מכאן ב 700 ש"ח:http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3054
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים A6 זה באמת קטןעבדתי קצת על לוח כזה אחרי כמה שעות כבר מתרגלים אבל עדיין זה קטןיש חברות נוספות שמייצרות לוחות והם לא יקרים כמו WACOM שמן הסתם יש לזה סיבה אבלבכל זאת...הם יקרים מאוד
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אם זה לוח ראשון שלך אני ממליץ לקנות משהו פשוט יחסית.אני קניתי את הלוח הזה:http://zap.co.il/model.asp?model_id=35704ואני מאוד מרוצה.בהמשך אם אני אחליט שהוא לא מספיק לי יותר אני אעבור לוואקום.לפחות כך אתה לומר ומתרגל ללוח ואם הוא מספיק לצרכים שלך חבל להוציא כסף על לוח יקר בכמה מאות שקלים.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים בדיוק כזה חשבתי לקנות,איך הוא מבחינת מעקב תנועה ולחץ?הוא יכול להוות תחליף מלא לסקיצות?אפשר לכתוב איתו?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים באמת שאני לא מכיר את הלוחות של Genius.מה שאני כן יודע זה שלמצוא גרפיקאי שמשתמש בלוח שהוא לא wacom זה בערך כמו למצוא גרפיקאי שמשתמש ב- paint-shop pro.לי יש Wacom Intous כבר חמש שנים בערך ואני מאוד מרוצה ממנו. (אם הייתי קונה היום, אז זה כנראה היה Gaphire, כי הוא היה מספיק לי לגמרי).
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר ^^שזה הגודל האידיאלי לדעתי. לדעתך ניתן להסתפק בגודל A6 (לעניים שבינינו)?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים זה בכלל נוח לצייר עם לוח כזה כי כשאתה מרים את היד אתה לא יודע איפה הפסקת נכון?אז איך אתה יודע איפה להחתיל עוד פעם לצייר?סליחה אם אני מדבר שטויות אני פשוט לא מבין בזה ואני אולי רוצה להתחיל לנסות כי אני אוהב לצייר ואני טוב בזה {אני חושב}
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים זה בכלל נוח לצייר עם לוח כזה כי כשאתה מרים את היד אתה לא יודע איפה הפסקת נכון?אז איך אתה יודע איפה להחתיל עוד פעם לצייר?סליחה אם אני מדבר שטויות אני פשוט לא מבין בזה ואני אולי רוצה להתחיל לנסות כי אני אוהב לצייר ואני טוב בזה {אני חושב}ה- cursor עוקב אחרי העט גם כשהעט לא נוגע בלוח (עד גובה ס"מ בערך)חוץ מזה, בשביל אנשים שיש להם הרבה יותר מדי כסף יש גם את ה- Cintiq שזה שילוב בין מסך LCD ולוח ציור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.