עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב (מארז בלבד) תקציב עד 2000 שח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

האמת שאין לי שמץ ומושג לגבי מחשבים ולכן הגעתי איכשהו לאתר הזה ..

ברשותי מחשב ענתיקה שהייתי מעוניינת לשדרג את חלקיו - החלפת המארז ותוכנו (ללא הציוד ההיקפי כמו מסך/מקלדת וכד')

מטרת השימוש היא בתוכנות כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור (דו ממד), טרידי-מקס (תלת-ממד),

פלאש (אנימציה ואתרים) ופרימייר (עריכת וידאו) ולכן חשובים לי בעיקר המהירות, ניגודיות טובה (רזולוציה) וכד' (ייתכן ויש עוד דברים

נחוצים, אשמח לשמוע).

בנוסף, עדיפות למחשב שקט ושיאפשר הורדת מוזיקה בצורה חלקה (ללא קיטועים)..

אשמח לדעת אודות מפרט מתאים + מחירי שוק (ממינימלים) למארז חדש (לא יד שניה).

תודה מראש,

October82 :xyxthumbs:

פורסם

עם תקציב בלתי מוגבל אפשר להרכיב גם מחשב ב30 אלף.

תרשמי כמה את מוכנה להשקיע.

פורסם

זה די חשוב לדעת אם את עושה את זה באופן מקצועי או כתחביב. זה יכול להיות ההבדל בין מחשב ב7000 שקלים למחשב ב17000 שקלים, ולעשות הרבה הבדל בין רכיבים (רכיבי HIGH END עבור תחנת עבודה לעומת רכיבי MAINSTREAM או קצת יותר מזה עבור מחשב חזק).

פורסם
  • מחבר

בקשר לתקציב- אני מוכנה להשקיע עד 2000 ש"ח, אני לא צריכה את כל החלקים כפי שכבר צייניתי וגם לפי

מה שהיתרשמתי זה אפשרי.

אני פשוט צריכה מחשב מחודש יותר ממה שיש לי בהתאם למה שאני עובדת, וכן, לעבודה מקצועית.

רציתי לשמוע על המלצות לזיכרון/נפח וכו' מתאימים כיוון שאין לי ידע בנושא זה וחבל שאנשים אחדים פה לא רציניים ..

שוב תודה מראש,

October82

פורסם

2000 שקלים? זה כלום בשביל מחשב. ממש סכום אפסי..

זה לא יחזיק לך את התוכנות שאת צריכה.

פורסם

אני חושב שאם המחשב הישן שלך (בתקווה שהוא ממש ישן) הצליח להריץ את התוכונת האלו בצורה "סבירה"

אז מחשב ב 2500 אולי קצת יותר , בהחלט יתן לך שיפור עצום.

אבל זה עדיין יחסי .. כי קשה להרכיב מחשב חזק מאוד בתקציב כמו שלך.

בכל אופן , מה שאני מנסה להגיד שאם המחשב הישן היה קרוב לספק אותך , אז מחשב בתקציב שלך + 500-600 שקל , בהחלט יתן לך שיפור רציני.

פורסם

תביא את המפרט של המחשב שנוכחי אולי כדי לשדרגו ולא לקנות חדש קומפלט ...

פורסם

חבר שלי עובד עם אותן תוכנות בערך עם מחשב ב 3500...(לא כולל ה2 TB שיש לו שעלה לו במשך זמן הרבה!!!..)...את צריכה לעלות את התקציב בישביל עבודה עם תוכנות כאלה....בימיוחד כי מומלץ שיהיה לך 2GB זיכרון ומינימום של 250-500GB מקום איחסון...לא לדבר על מעבד כפול ליבה שניצרך כיום...כרטיס מסך חזק אינו נידרש ואם את צריכה גם כרטיס עריכה זה יעלה די הרבה...טוב אז עצה שלי תחסכי איכשהו עוד קצת אם זה לקצץ במשהו אחד או אחר ולהתאפק חודש חודשיים בישביל לקנות משהו טוב יציב וחזק דיו בישביל לתפקד הכי טוב שאת יכולה להרשות לעצמך!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים