פורסם 2006 בדצמבר 1119 שנים שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד והייתי מעוניין לשמוע תגובות שלכם על הניידים שברשותכם, כגון נוחות הנייד,ביצועים,שירות וכ"ו תודה
פורסם 2006 בדצמבר 1219 שנים אני הייתי ממליץ על החברות הבאות : DELL SONY IBM LG.LG קצת בעייתים באחריות אבל יש להם אחלה מחשבים במחירים טובים.אם אתה רוצה המלצה בקשר לאיזה דגם הייתי ממליץ אתה צריך להיות יותר ספציפי במטרת קניית המחשב ובתקציבך.
פורסם 2006 בדצמבר 1219 שנים מחבר קצת קשה להגדיר יעוד יחודי כי לא תמיד אתה יודע למה תשתמש בוכיום אני מחפש נייד שיהיה בבית בעיקר אבל בסופי שבוע אני אצל ההורים ומידי פעם אני נוסע לחו"ל דרך העבודה,אני לא משחק משחקים ובעיקר משמש לייעוד עצמי כגון גלישה ,OFFICE ,עבודה על תוכנות שונות וכ"ונראה לי שיהיה יותר יעיל אם אני אבחר מספר דגמים נבחרים חשבתי היות שזה פורום ניידים אנשים שיש להם ניידים יוכלו לשתף אותנו בחוויות
פורסם 2006 בדצמבר 1319 שנים במקרה כזה סבבה הינה המלצתי אליך מכל הלב ........כמובן שבמפרט הזה אתה יכול לשדרג נתונים כגון זיכרון דיסק קשיח מערכת הפעלה אבל בכלליות נראה לי כדגם שמתאים לך .מחירו כרגה הוא 5300 לפי המפרט הנוכחי.מעבד Intel® Dual CoreTM DUO Processor 1.83GHz T2400 מסך 15'' XGA (1024 X 768 רזולוציה) UltraSharpTM דיסק קשיח 40GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 512MB DDR2 533MHz 8.5 GB/s with dual channel Memory, Maximum 4GB כונן אופטי צורב CD פנימי CD-RW/DVD Combo Drive או צורב DVD פנימי DVD+/-RW שן כחולה Dell Wireless 350 Bluetooth® internal wireless card משקל 2.6Kg (עם סוללה 6cell) אחריות שלוש שנים אספקה תוך 2 ימים תכונות נוספות כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 950 (Up to 224MB shared memory) מודם מובנה 56K1 V.92 כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g Wireless 1390 כרטיס רשת 10/100 network interface adaptor מתאם אודיו Audio type/controller: AC97 (Soft Audio) מיקרופון מובנה סוללה 6-cell (53 WHr) Smart Lithium Ion battery מערכת הפעלה לבחירה Microsoft Windows XP Home או Professional כניסות ויציאות חיבור טורי Serial, RS232 Compatible Port תקשורת אינפרא-אדום מובנת חיבור טורי IEEE 1394 אחד IEEE 1394 חיבור למסך חיצוני VGA, יציאת DVI דרך תחנת עגינה יציאת לטלוויזיה S-Video כניסות USB ארבעה מסוג USB2 חיבור PCMCIA מסוג I וסוג II מידות במילימטרים ( במצב סגור) מידות: גובה 1.4, רוחב 13.3, עומק 10.75; גובה 35.8 ממ, רוחב 338.3 ממ, עומק חיבור לקו טלפון RJ-11 חיבור לרשת RJ-45 חיבור חשמל חיבור לספק קח חיבורי אודיו חיבור לאוזניות ומיקרופון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.