פורסם 2006 בדצמבר 1119 שנים המאוורר שבא עם המארז עושה רעש עצום. כשהפסקתי אותו אז אני לא שומע שום דבר מהמחשב כמעט לחלוטין!המאוורר בגודל 12 ס"מ.יש דגם של מאוורר שאפשר להחליף אותו שיהיה שקט ואיכותי? אין לי מושג מה הטווח מחירים אז תגידו לי בערך.האם יש בעיה להחליף את המאוורר ידנית?זה מאוורר שמוציא אוויר אם זה משנה.
פורסם 2006 בדצמבר 1219 שנים מחבר בסוף אני הולך על הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902
פורסם 2006 בדצמבר 1219 שנים בסוף אני הולך על הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 מאוורר מצויין רק שים לב שהוא יכול רק להוציא אוויר
פורסם 2006 בדצמבר 1219 שנים מחבר מאוורר מצויין רק שים לב שהוא יכול רק להוציא אוויריש מאוורר 120MM שמכניס אוויר בכלל?בכל אופן אם אני הופך אותו זה לא יעשה פעולה הפוכה או שאי אפשר להפוך?
פורסם 2006 בדצמבר 1219 שנים יש מאוורר 120MM שמכניס אוויר בכלל?בכל אופן אם אני הופך אותו זה לא יעשה פעולה הפוכה או שאי אפשר להפוך?יש מאווררי 120 שמכניסים, כמובן .אי אפשר להפוך את המאוורר הזה.
פורסם 2006 בדצמבר 1219 שנים מאוורר מצויין רק שים לב שהוא יכול רק להוציא אווירמה הכוונה מוציא אויר?לפי מה יודעים אם הוא מוציא/מכניס אויר?
פורסם 2006 בדצמבר 1319 שנים מה הכוונה מוציא אויר?לפי מה יודעים אם הוא מוציא/מכניס אויר?מנסיון וביקורות
פורסם 2006 בדצמבר 1319 שנים אם אתה צריך אותו לחלק האחורי של המארזאז אין לך מה לדאוג - הוא יוציא את האוויר החם
פורסם 2006 בדצמבר 1319 שנים מנסיון וביקורות מפיסיקה שאני זוכר מלימודי, מאורר שזורק אויר מושך את האויר..חחח ומאורר שמושך אויר זורק את האויר..חחח אז מה הבדיחה הזאת על מאורר שרק מוציא או רק מכניס?המצאתם משהו בפיסיקה
פורסם 2006 בדצמבר 1319 שנים מחבר אם אתה צריך אותו לחלק האחורי של המארזאז אין לך מה לדאוג - הוא יוציא את האוויר החםכן זה מה שאני צריך תודה.מה פתאום, יש מאווררים שכעורים וככה כל האוויר מופנה כלפי כיוון אחד, אומנם יש טיפה אוויר מהצד השני אבל זה זניח.
פורסם 2006 בדצמבר 1319 שנים מפיסיקה שאני זוכר מלימודי, מאורר שזורק אויר מושך את האויר..חחח ומאורר שמושך אויר זורק את האויר..חחח אז מה הבדיחה הזאת על מאורר שרק מוציא או רק מכניס?המצאתם משהו בפיסיקה מה אתה נכנס עכשיו לפיסיקה יש מאוורר שבסופו של "התהליך" גורם לכך שיצא אוויר מהמארז ולהפך - מכניס אוויר מבחוץ למארז מה זה חשוב מושך או זורק.... כן זה מה שאני צריך תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 1319 שנים כל מאורר שמוציא אויר>מושך אויר. כל מאורר שמושך אויר>זורק אויר. בודאי פיסיקה!מה זה "מאורר שרק מוציא אויר"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.