עבור לתוכן

למה אתם ממליצים לאנשים שהשימוש שלהם זה משחקים E6600..?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
דרך אגב אני עובד ומתפרנס מפוטושופ ורינדורים, וכל זה נעשה על X2 3800 סוקט 939. אני יגיד לך משהו עדיין לא היתה לי תחושה שהמעבד חלש.

ורינדורים למי שלא יודע, משאירים את המחשב בלילה אז במקום שהמחשב יסיים את הרינדור ב-4 לפנות בוקר (שנת REM), הוא יסיים ב-6 בבוקר בדיוק בזמן של הקפה הפוך שלי.

נכון.. הוא לא חלש אבל אפשר יותר מהר :silly:

חוצמיזה שיש רינדורים ברמות יותר גבוהות שיקחו יותר זמן מרק הלילה..

פורסם

"קודם כל אתה יכול לשאול את האלה שעושים OC.. אני רואה דיוני םכאלה על אנשים שלא משתמשים בתוכנות כבדות וכאלה.. מעלים את המשחב למהירות מעבד 3000 למשל.. ואז משיהו שואל אותם נו ויש שיפור במחשב? אז הוא עונה לא.. אבל זה סתם כיף שיש לך מעבד מהיר או סתם כיף להגיע לOC גבוה..

זה פשוט לא יעזור בכלום.. ואנשים לא מבינים את זה.."

אם זה נכון שישימו את זה נעוץ

דרך אגב ההבדל של המעבד שלי E6300 מהקודם P4 3.0GHZ בא לידי ביטוי קצת במהירות חילוץ קבצים או התקנת קבצים אבל בצורה מאוד מאוד קיצונית ברינדור של סרטים (אחרי עריכה), פשוט הבדל עצום!

פורסם

אז רגע,אם לא הייתה לך תחושה שמהעבד חלש, למה בכלל להתקדם לK8L?

;D

פורסם

אז רגע,אם לא הייתה לך תחושה שמהעבד חלש, למה בכלל להתקדם לK8L?

;D

K8L רק לפנטז עליו, במציאות אני מניע את הטרנטה ונוסע גררררר, גררררררררררר...

חבל שאני לא יכול לעשות לה OC ;D

פורסם

ואתה קורא ל3800 שלך טרנטה..

מה אני אומר? גם חד ליבה, גם פרסקוט וגם 478 :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני שולט.. לי יש מעבד כמו שאמרת וגם כרטיס מסך מובנה ענתיקה (נהרס הגיפורס 4) עם 256MB בלי צורב DVD אני רואה סרטים על רבע מסך והרמקולים שלי הרוסים כשאנשים מדברים בסרטים (שרואיןם על רבע.. :P) שומעים בדיברו כל הזמן באס ואוי אני מתחרפן :bash: :bash:

פורסם

ואתה קורא ל3800 שלך טרנטה..

מה אני אומר? גם חד ליבה, גם פרסקוט וגם 478 :smile1:

אני אגיד לך את האמת, כבר נמאס לי מ-K8L וגם מ-CORE2DUO וכל השיט שדוחפים לנו בכוח השיווק.

זה כבר מוגזם מעבד טוב לא צריך לעבור את 1000 ש"ח ! תראה מעבד כפול ליבה היום בקושי מנוצל וכבר מוציאים מעבד קוואד :kopfpatsch:

קודם כל תלמדו לנצל את הכפול ליבה עד הסוף, במשחקים בכלל אין מה לדבר המשחקים שתומכים אפשר לספור על יד אחד.

פורסם
  • מחבר

אם השימוש אבל הוא רינדורים קידודים וכדומה.. אז יהיה שימוש גדול למרובעי ליבה להרבה אנשים בתחומים שהזכרתי..

סתם ככה לאנשים שום שימוש אני לא אומר שזה ביזבוז 800 700 שקל מוחלט אני פשוט אומר שיכלת להשקיע אותם בדברים שהרבה הרבה יותר יועילו..

פורסם

אורי ,אתה יודע שלא רק עלינו חושבים יש את שוק השרתים,תחנות עבודה,תוכנות עריכות פוטו שופ. (וזה שוק גדול יחסית)

:)

K8L הדבר שאתה מצפה לו מכל דבר, ככה אתה מדבר אליו? חשבתי דווקא אני מחזיק ממנו הרבה :smile1:

פורסם

אורי ,אתה יודע שלא רק עלינו חושבים יש את שוק השרתים,תחנות עבודה,תוכנות עריכות פוטו שופ. (וזה שוק גדול יחסית)

:)

K8L הדבר שאתה מצפה לו מכל דבר, ככה אתה מדבר אליו? חשבתי דווקא אני מחזיק ממנו הרבה :smile1:

אני מעריץ את AMD (קצת כועס שדפקו את ATI) אבל את הכיס שלי אני מעריץ יותר ;)

פורסם

אתה לא החלטי!

תחליט כבר!

תבחר...

או שיש לך שכל או אין.

במחינת מעבד ... זה כל כך תלוי בתקציב.

כולם פה מדברים על OC

אל תשכחו ש 99 אחוז מהאוכלוסיה לא יודעים מזה ואיך עושים את זה.

אם תשאל מישהו מהרחוב מה זה OC

יגידו לך שזאת הסידרת טלויזיה הזאת עם הכוסיות. (ותלמידי התיכון בני ה 40 :) )

אז יש כאלו ש E6600 זה תוספת ביצועים משמעותית מול ה E6300\6400.

פורסם

אתה לא החלטי!

תחליט כבר!

תבחר...

או שיש לך שכל או אין.

במחינת מעבד ... זה כל כך תלוי בתקציב.

כולם פה מדברים על OC

אל תשכחו ש 99 אחוז מהאוכלוסיה לא יודעים מזה ואיך עושים את זה.

יגידו לך שזאת הסידרת טלויזיה הזאת עם הכוסיות. (ותלמידי התיכון בני ה 40 :) )

מה קשה להבין? כתבתי הכיס קובע ולכן X2 3600 יותר משתלם לי.

OC בעבודה מול לקוח אני לא עושה! רק בזמן פנוי בכיף.

אם E6600 היה במחיר שפוי, אז הייתי ממליץ עליו בלי שום קשר ל-AMD, זה שאני מעריץ את הטכנולוגיה של AMD לא אומר שאני פאנבוי שלהם.

ולא כל מי שיש לו אווטר של החברה שהוא מעריץ הופך אותו לפאנבוי! תספור בעצמך כמה אנשים פה עם אווטר של C2D.

פורסם
  • מחבר

יגידו לך שזאת הסידרת טלויזיה הזאת עם הכוסיות. (ותלמידי התיכון בני ה 40 )

:lol: :lol:

ואני אמרתי את זה יש אנשים שמשתמשים בתוכנות כבדות רינדורים קידודים וכדומה שצרייכם אנשים אחרים לא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים