עבור לתוכן

למה אתם ממליצים לאנשים שהשימוש שלהם זה משחקים E6600..?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין אותכם.. זה לא יוסיף לא עכשיו ולא בעתיד בעתיד כלום.. וה700 800 שקל האלה היו יכולים להיות הרבה יותר מנוצלים בדברים אחרים כמו במסך רמקולים כרטיס מסך וכדומה.. כאילו השיפור שהמעבד הזה יביא במשחקים על E6300 הוא 0%

פורסם

בד"כ שמים את זה כי זה נכנס בתקציב ולא על חשבון כרטיס מסך שזה הכי חשוב, כי עדיין זה עוזר בדברים אחרים חוץ ממשחקים.

פורסם
  • מחבר
בד"כ שמים את זה כי זה נכנס בתקציב ולא על חשבון כרטיס מסך שזה הכי חשוב, כי עדיין זה עוזר בדברים אחרים חוץ ממשחקים.

אני גם רואה תמיד במפרטים של 7000 את המעבד הזה.. הם יכלו לקנות דברים אחרים יותר טובים..

ובכלל גם במפרטים של 10000 ויותר עדיף להשקיע את שאר הכסף יותר ברמקולים או במסך ודברים כאלה..

אנשים לוקחים למשל 19 אינטש עם E6600 כשיכלו לקחת 22 אינטש אפילו עם E6300 במקום ולא היה שום הבדל בביצועים למשחקים..

לגבי הדבר שאמרת שזה עוזר גם מחוץ למשחקים.. מה זה עוזר בדיוק כשמוציאים ווינראר פעם בחצי שנה אז במקום שזה יקח 5 דקות זה יקח 4 וחצי..

רק לאנשים שמשתמשים ברינדורים תוכנות כבדות המרות קידודים צריכים כאלה מעבדים שאר האנשים שמשתמשים למשחקים סרטים אינטרנט ווינדוס היה עדיף להם להשקיע בדבר אחר..

פורסם

אני לא מבין אותכם.. זה לא יוסיף לא עכשיו ולא בעתיד בעתיד כלום.. וה700 800 שקל האלה היו יכולים להיות הרבה יותר מנוצלים בדברים אחרים כמו במסך רמקולים כרטיס מסך וכדומה.. כאילו השיפור שהמעבד הזה יביא במשחקים על E6300 הוא 0%

אתה צודק במאה אחוז !!! כמה אני מנסה להכניס את זה לאנשים כאן בפורום.

אני בכלל ממליץ ללכת על X2 3600 ולחסוך את הכסף לכרטיס מסך טוב או שידרוג RAM.

מי שקונה E6600 צריך לדאוג ללוח טוב שמנצל את הבאס של המעבד, ולוח טוב מתחיל מ-1000 ש"ח ומעלה.

פורסם
  • מחבר
אתה צודק במאה אחוז !!! כמה אני מנסה להכניס את זה לאנשים כאן בפורום.

אני גם כבר הרבה זמן מנסה להגיד את זה ולא מקשיבים לי.. ותמיד כל שאר האנשים מתנגדים.. תדוה על התמיכה ;)

אני בכלל ממליץ ללכת על X2 3600 ולחסוך את הכסף לכרטיס מסך טוב או שידרוג RAM.

זה גם כי אתה שונא את אינטל אבל לאיודע אני לא הייתי הולך על פחות מE6300 אחרי הכל יש לו טכנולוגיות שכן קצת עוזרות כמו כן הוא מצויין בOC והוא יחסית למעבדים נחשב קריר..

---מי שקונה E6600 צריך לדאוג ללוח טוב שמנצל את הבאס של המעבד, ולוח טוב מתחיל מ-1000 ש"ח ומעלה.

פורסם

עוד פעם אתה וה3600 שלך? שחכת את החלק שבעתיד זה יאפשר שדרוג לK8L. אה רגע, שחכתי, אם אין ניצול של E6600, בטוח שלא יהיה ניצול של K8L. ואני גם חושב שהוא יחד עם 8800 זה לא בדיוק שילוב אופטימלי. הטענה עם הבאס היא שטותית, כל לוח שתומך בבאס 1066, דהיינו 945P שתומך בקונרו, 965 או 975 שתומך בקונרו (וחלק מגרסאות ה946 להפתעתי), לא יגבילו אותו.

PERGULA, מסיבה אחת פשוטה. זה שאתה קונה מחשב למשחקים לא אומר שהוא יהיה אח ורק למשחקים. זה אומר שהוא גם יכול לשמש לקידודים מידי פעם, או רינדורי תלת מימד פה ושם.

וחוץ מזה, אם זה לא פוגע בשום דבר אחר - וזה נכנס במסגרת התקציב - תכניס את זה. תמיד תמיד כדאי לנצל את מסגרת התקציב, כל עוד זה לא מוגזם. הבעיה היא ההגדרה של הגזמה =]

וזה ממש לא נכון שאין שימוש למעבד במשחקים. ממש לא נכון.

פורסם

רגע רגע....

אף אחד לא קונה מחשב ,שהוא פותח אותו משחק וסוגר..

יש לו עוד שימויים כגון: צריבה,תוכנות ברקע,קבצים, כוויץ קבצים ועוד עוד...

ופה ה E6600 כן יתן לו הבדל.

קאפיש?

פורסם

אז למה שאנשים יעשו OC למעבד? (E6400 שממליצים עליו), הרי במילא הם לא ירגישו בהבדלים בעבודות של המחשב, מה? בחילוץ מווינרר של פעם בחצי שנה?!...

שכבר יקחו E6300 גם וכך גם המעבד יישמר ליותר זמן בלי OC. (ואלה אנשים שאין להם צריכים מיוחדים במחשב חוץ ממשחקים)

אני סתם ציני בגלל מה שפרגולה אמר...

פורסם

ברור שיש חשיבות למעבד ולמהירות שלו :jump:

לא כול מה שאנחנו עושים במחשב זה רק משחקים בלבד, אחרת היינו קונים פלייסטישן וזהו, יש עוד הרבה דברים כמו כיווץ, סרטים, עבודות וכו'

ומי שאומר שאפשר לעשות OC ל6300 ולהגיע לאותן מהירויות, אז באותה מידה אפשר גם לעשות OC ל6600, כך שזאת טענה די חסרת ערך, כמו שאגיד למה לקנות כרטיס מסך כמו ה6800 הכי מהיר שיש שאני יכול לקנות 6600 ולעשות לו OC (וכן אני יודע שהם כבר נחשבים ישנים, אבל רק לצורך הדוגמא)

פורסם

עוד פעם אתה וה3600 שלך? שחכת את החלק שבעתיד זה יאפשר שדרוג לK8L. אה רגע, שחכתי, אם אין ניצול של E6600, בטוח שלא יהיה ניצול של K8L. ואני גם חושב שהוא יחד עם 8800 זה לא בדיוק שילוב אופטימלי. הטענה עם הבאס היא שטותית, כל לוח שתומך בבאס 1066, דהיינו 945P שתומך בקונרו, 965 או 975 שתומך בקונרו (וחלק מגרסאות ה946 להפתעתי), לא יגבילו אותו.

PERGULA, מסיבה אחת פשוטה. זה שאתה קונה מחשב למשחקים לא אומר שהוא יהיה אח ורק למשחקים. זה אומר שהוא גם יכול לשמש לקידודים מידי פעם, או רינדורי תלת מימד פה ושם.

וחוץ מזה, אם זה לא פוגע בשום דבר אחר - וזה נכנס במסגרת התקציב - תכניס את זה. תמיד תמיד כדאי לנצל את מסגרת התקציב, כל עוד זה לא מוגזם. הבעיה היא ההגדרה של הגזמה =]

יואב מי שקונה E6600 עם לוח פשוט, זה כמו לאכול כריימה עם זחוג!

כמובן אפשר לחשוב X2 3600 יכול לשרת את כל מטרות המשתמש החל מקידוד, משחקים, תוכנות מקצועיות, גם אם זה יקח עוד חמש דקות, אף-אחד לא מת מיזה.

פורסם

איזה ריספקט, קראת לי ליאור =] (שיט ערכת!)

אשמח אם תאיר את עיני ותגיד לי מה זה כריימה?

וחוץ מהעובדה שלא ראיתי אף אחד קונה 6600 עם לוח פשוט (לצורך העיניין, ה965P-S3 של ג'יגהבייט הוא לא פשוט, ה945P הוא כן, סתם לצורך ההשוואה).

ונניח וכן קניתי עם לוח פשוט. כל עוד הוא יתן לי באס 1066, אין שום סיבה שבעולם שיהיו הבדלים. קאפיש? אני מאוד אשמח אם תוכיח לי אחרת (ואם אפשר, לא מאיזה אתר סיני עלום שם).

וחוץ מזה, למה לי לחכות 5 דקות שאני יכול בפחות?

פורסם

מה אתה בא להגיד בזה?

"כמובן אפשר לחשוב X2 3600 יכול לשרת את כל מטרות המשתמש החל מקידוד, משחקים, תוכנות מקצועיות, גם אם זה יקח עוד חמש דקות, אף-אחד לא מת מיזה."

ברור אבל כשהתקציב מאפשר אז למה להתפשר על זה? מה זה קשור לדיון בכלל?

"אין שום סיבה שבעולם שיהיו הבדלים"

אתה מתכוון בין לוח טוב ללוח פחות טוב?

פורסם

מה אתה בא להגיד בזה?

"כמובן אפשר לחשוב X2 3600 יכול לשרת את כל מטרות המשתמש החל מקידוד, משחקים, תוכנות מקצועיות, גם אם זה יקח עוד חמש דקות, אף-אחד לא מת מיזה."

ברור אבל כשהתקציב מאפשר אז למה להתפשר על זה? מה זה קשור לדיון בכלל?

"אין שום סיבה שבעולם שיהיו הבדלים"

אתה מתכוון בין לוח טוב ללוח פחות טוב?

יותר נכון לכתוב, גפילטע פיש מאכל אשכנזי מתוק, זחוג מאכל תימני חריף.

ולנושא.. אני מתכוון לתקציב מוגדר ולא מוגבל.

פורסם
  • מחבר

מסכים בהחלט..(חוץ מהמשפט האחרון) רק שים לב.. רוב האנשים תסכים איתי שלא עוסקים ברינדורים ולא בקידודים.. ומי שמתעסק בזה רושם את זה בשימושים שלו.. ועדיין אני רואה אותכם מנותנים לו E6600 במפרט.. ואם השימוש שלו הוא לא מה שאמרת מקודם.. (שזה בעצם מה שאמרתי בהודעה הראשונה שרק להם זה עוזר) אז זה סתם ביזבוז.. שיכל לשמש לדברים אחרים..

ולגבי שזה לא פוגע במסגרת התקציב בדברים אחרים אני הרב הפעמים רואה שזה כן פוגע.. למשל לוקחים מסכי 19 אינטש במקום או כרטיס מסך פחות טוב או מארז פחות טוב רמקולים פחות טובים וכו'

עכישו לגבי המשפט האחרון.. יש לו שימוש במשחקים ברור שיש לו שימוש ואנ יידוע טוב מאוד מה השימוש..

ואני ידוע גם שהוא יוצא צוואר בקבוק אבל שים לב כל עוד הוא לא יצור צוואר בקבוקר מתחת ל30FPS זה לא יפריע לך אפעם ובעצם זה לא ישנה כלום ובחיים גם בעתיד זה לא יגביל מתחת ל30FPS.. וכל עוד ההבדל הוא בין 120FPS ל100 FPS למשל בין המעבדים זה לא ישנה כלום..

בטוח שלא יהיה ניצול של K8L

מי שבאמת לא משתמש בדברים שאמרנו כמו קידודים רינדורים ותוכנות כבדות באמת זה לא יעזור..

יש לו עוד שימויים כגון: צריבה,תוכנות ברקע,קבצים, כוויץ קבצים ועוד עוד...

ופה ה E6600 כן יתן לו הבדל.

קאפיש?

לתוכנות שלא כמו מה שאמרתי בהתחלה מספיק בהחלט המעבד E6300.. צריבה אז במקום 5 דקות זה יקח 4 וחצי.. כנ"ל לגבי קיבוץ קבצים..

כל עוד הוא לא באמת משתמש ברינדרורים קידודים וכאלה זה לא באמת יהווה לו הבדל..

וההבדל הקטן שזה מהווה היית יכול במקום ב700 800 שקל לקנות מסך למשל 22 אינשט במקום 19 אני בטוח שזה היה יכול הרבה יותר להועיל מאשר חצי דקה בצריבה..

אז למה שאנשים יעשו OC למעבד? (E6400 שממליצים עליו), הרי במילא הם לא ירגישו בהבדלים בעבודות של המחשב, מה?

קודם כל אתה יכול לשאול את האלה שעושים OC.. אני רואה דיוני םכאלה על אנשים שלא משתמשים בתוכנות כבדות וכאלה.. מעלים את המשחב למהירות מעבד 3000 למשל.. ואז משיהו שואל אותם נו ויש שיפור במחשב? אז הוא עונה לא.. אבל זה סתם כיף שיש לך מעבד מהיר או סתם כיף להגיע לOC גבוה..

זה פשוט לא יעזור בכלום.. ואנשים לא מבינים את זה..

ברור שיש חשיבות למעבד ולמהירות שלו

לא אמרתי שאין..

לא כול מה שאנחנו עושים במחשב זה רק משחקים בלבד, אחרת היינו קונים פלייסטישן וזהו, יש עוד הרבה דברים כמו כיווץ, סרטים, עבודות וכו'

סרטים ועבודות צריכים מעבד טוב? טוב לדעת.. הדבר היחיד שיצטרך משהו יותר חזק מE6300 זה מה שאמרתי למעלה..

דווקא פה אתה טועה.. (כל עוד לא מתוכנן OC)

ונניח וכן קניתי עם לוח פשוט. כל עוד הוא יתן לי באס 1066, אין שום סיבה שבעולם שיהיו הבדלים. קאפיש?

צודק.. :xyxthumbs: (כמובן שוב כל עוד לא מדובר בOC)

פורסם

מסכים בהחלט..(חוץ מהמשפט האחרון) רק שים לב.. רוב האנשים תסכים איתי שלא עוסקים ברינדורים ולא בקידודים.. ומי שמתעסק בזה רושם את זה בשימושים שלו.. ועדיין אני רואה אותכם מנותנים לו E6600 במפרט.. ואם השימוש שלו הוא לא מה שאמרת מקודם.. (שזה בעצם מה שאמרתי בהודעה הראשונה שרק להם זה עוזר) אז זה סתם ביזבוז.. שיכל לשמש לדברים אחרים..

ולגבי שזה לא פוגע במסגרת התקציב בדברים אחרים אני הרב הפעמים רואה שזה כן פוגע.. למשל לוקחים מסכי 19 אינטש במקום או כרטיס מסך פחות טוב או מארז פחות טוב רמקולים פחות טובים וכו'

דרך אגב אני עובד ומתפרנס מפוטושופ ורינדורים, וכל זה נעשה על X2 3800 סוקט 939. אני יגיד לך משהו עדיין לא היתה לי תחושה שהמעבד חלש.

ורינדורים למי שלא יודע, משאירים את המחשב בלילה אז במקום שהמחשב יסיים את הרינדור ב-4 לפנות בוקר (שנת REM), הוא יסיים ב-6 בבוקר בדיוק בזמן של הקפה הפוך שלי. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים