פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים http://www.mcvuk.com/PS3-storms-ahead-of-360-in-Japanאחרי שהWII עברה ת360 ביפן כבר בהשקה הכשיו גם סוני הצליחה לעבור והעתיד של ה360 ביפן ניראה גרועה כנירה שדרקון כחול לא עזר מספיק וקשה לי להאמין שיהיו הרבה מישחקים יפנים טובים ל360 מה לעשות מיקרוסופט חברה גדולה אבל היא לא יכולה לממן את כל החברות
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים טוב זה היה צפוי.גם ההשקה נכשלה אז איך הם ימכרו? היפנים אוהבים RPG מה שאין ל 360.אגב בלי קשר: Wii זה לא ווי בצרפתית ז"א זה כן בצרפתית לא?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים הם שונאים את מיקרוסופט בדם!ממש מתעבים אותם..חח לא הם סתם דוחפים מוצרים של סוני לתח* כל יום
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אגב בלי קשר: Wii זה לא ווי בצרפתית ז"א זה כן בצרפתית לא?צריך לקרוא את זה כמו האות "Y" באינגלית, טיפה מוארכת..בחזרה לנושא הדיון:זה היה די צפוי, אבל זה לא הופך את ה360 לקונסולה גרועה, או את הPS3 לאחת טובה, זה סתם מראה שאין RPG יפניים טובים. כמה אנשים מחוץ ליפן כבר אוהבים את כל הRPG האלה?! (זו שאלה רטורית, אין צורך לענות עליה)
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר אני בכל זות יגיב הרבה מאוד תיבדוק כמה RPG יפנים מוכרים נימכרים מיחוץ ליפן ותבין שיש לזה שוק גדול
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אני יודע שיש לזה שוק גדול, אבל סה"כ רוב האנשים מחוץ ליפן יקנו אותו גם אם לא יהיה את הRPG. כי בניגוד ליפניים, הם גם משחקים במשחקים אחרים.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר אתה אולי מומחה למיפרטים אבל לא לקונסולות היפנים קונים הרבה סוגים של מישחקים חלק מהם מוזרים כמו "מאמן מוח "חלק סטנדרטים כמו "סופר מאריו החדש" וחלק כמו פינל פנטזי היפנים גם קונים PES זה לא עם כל כך אטום כמו שאתה חושב ובארצות אחרות זה חיסרון שלא יהיו מספיק מישחקים יפנים לי אישית זה מפריע RE בטח יגיע ל360 כי יש לזה שוק גדול מספיק גם במערב אבל יהיו מישחקים טובים שפשוט לא יגיעו וחבל גם באירופה מיקרוסופט לא חזקה ואני לא יקנה קונסולה שתיתמקד בעיקר בFPS ותיזנח תחומים אחרים בישביל FPS יש מחשב
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים גולם- כתבת יקנה כשבעצם צריך לכתוב אקנה אבל לא משנה אני לא רוצה להיות המורה ללשון.בקשר לנושא:כמו שאמרתי כבר וכמו שהגולם אמר ביפן משחקים RPG אבל השאלה שלי היא למה? זה לא יכול להיות שכולם אוהבים RPG.עובדה שבארץ שלנו יש הרבה גיימרים שלא אוהבים את כל סוגי המשחקים.נראה כאילו יפן נהייו רובוטים
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אבל עובדה שזה מספיק בשביל שתוך שבועיים הXBOX תהיה בקרשים.לא אמרתי שהעם היפני אטום ואני לא מתיימר להיות מומחה לקונסולות, אבל זה ממש מפגר שעם שלם פשוט עושה מעין חרם על קונסולה בגלל שחסרים כמה משחקים..
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר זה לא כמה מישחקים למיקרוסופט יש בעיה רצינית ביפן אבל גם באירופה היא לא מצליחה בימיוחד ל360 חסרים מישחקי פלטפורמות\RPG יפנים\מישחקי מכות ועוד אז סבבה יש מישחקי FPS\מרוצים\וספורט טובים אבל הם צריכים לגוון תסוגי מישחקים שלהם כדי להגיע לקהל הרבה יותר רחב חוץ מיזה זה שהרבה מישחקי 360 יוצאים גם לPC לא עוזר בימיוחד
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים גם לספורט אצלנו יש מקום מכובדבעיקר כדורגל וכדורסל, ואולי קצת מירוצים מסוגים שונים
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר כן אבל הרוב.אצלנו הז'אנר האהוב ביותר הוא FPS לא?לשחקני מחשב הזאנר האהוב זה FPS אבל זה לא אומר שלא צריך להיות הרבה גיוון גם לחברות אחרות יש FPS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.