פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים כשאני נכנס לאתרים עם עיצוב כבד ה- FireFox לוקח הרבה אחוזים מה- CPU והגלישה איטית(לא בגלל האינטרנט, בגלל שהמחשב נתקע כזה)וגם שאני פותח הרבה טאבים אותו דבר..תעזרו בקשהה
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מה יש לעזור פה? אני על כפול ליבה וגי'גה זיכרון כשאני נכנס לאתר כבד השימוש ב-CPU עולה גם כן.וכנ"ל כשפותחים מלא טאבים. טבעי לחלוטין.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים כשאני נכנס לאתרים עם עיצוב כבד ה- FireFox לוקח הרבה אחוזים מה- CPU והגלישה איטית(לא בגלל האינטרנט, בגלל שהמחשב נתקע כזה)וגם שאני פותח הרבה טאבים אותו דבר..תעזרו בקשההומה ההגדרה שלך לאתר בעל עיצוב כבד?דוגמא?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני מניח שעם המון גרפיקה ופרסומות ופלאש.בכל מקרה בעמוד הראשי של האתר הזה למשל ה-CPU שלי ב35% מאמץ. המעבד שלך חלש בהרבה משלי ואולי זה המקור לתקיעות.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים לי יש מחשב חלש משמעותית משלכם, ואין לי תקיעות עד כמה שזכור לי, אתם עובדים עם ADBLOCK?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים לא אמרתי שיש לי תקיעות,אמרתי שהמעבד מתאמץ באתרים "כבדים" במיוחד כשפותחים מס' רב של לשוניות.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים כשאני נכנס לאתרים עם עיצוב כבד ה- FireFox לוקח הרבה אחוזים מה- CPU והגלישה איטית(לא בגלל האינטרנט, בגלל שהמחשב נתקע כזה)וגם שאני פותח הרבה טאבים אותו דבר..תעזרו בקשהההוא אמר.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר לזה ששאל יש לי ADBLOCKוב IE לא נתקע שום דברוגם ב FF זה לא ממש נתקע זה מאט את המחשב ממש זה לוקח 80 אחוז + מה CPU
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים תפעיל את ה-FF ב-Safe Mode.ותראה אם הבעיה ממשיכה.אם כן סימן שיש לך איזה ADDON שדופק לך את העסק.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר תפעיל את ה-FF ב-Safe Mode.ותראה אם הבעיה ממשיכה.אם כן סימן שיש לך איזה ADDON שדופק לך את העסק.מה זה ADDON?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר יש לי רק 4 תוספים..AdblockGmail NotifierIE ViewhideBadלא נראה לי שזה מעמיס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.