עבור לתוכן

עזרה ב"שדרוג"המחשב למשתמש ביתי ממוצע (אינטרנט וכמה אפליקציות פשוטות) (1300 שקל)

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם.

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי למעבד ולוח חדשים ואני רוצה שהסיפור לא יעלה על 1400 שקל. הזכרונות שלי הם DDR I. האם אני חייב לרכוש זכרונות חדשים (DDR II) כדי שהלוחות החדשים שיש בשוק יתמכו? אני מה שמוגדר כ"משתמש ביתי", מפעיל מדי פעם לא יותר מכמה אפליקציות פשוטות שלא דורשות מחשב רציני ובעיקר גולש.

על איזה מעבד ולוח הייתם ממליצים ?

הייתי גם שמח לדעת אם כדאי לרכוש ולהתקין בקיי.אס.פי. :hat:

תודה מראש ויום טוב.

פורסם

יש את הלוח הזה 775DUAL880-PROוAsrock שתומך בFSB 1066MHZ ותומך DDR1 DDR2 הוא בסוקט של 775 כך שהוא אמור להתאים מבחינת המפרט שלו וגם הFSB לCORE 2 DUE החדשים....תחכה שעוד יענו לך...

רמת העיקרון הלוח הזה עולה בערך 400 ש"ח ומעבד CORE 2 DUE E6300 עולה בערך 1100 ש"ח....

אם בK.S.P אז ראיתי אצלם את המעבד הזה ב1040ש"ח ואת הלוח לא ראיתי אז זה יעלה לך בערך 1400.....תלוי אם הלוח תומך...מקווה שעזרתי..

פורסם
  • מחבר

עזרת מאוד. תודה.

ראיתי בקיי.אס.פי מעבד פנטיום D עם ליבה כפולה ב590 שקל. אני יודע...לא צריך להזכיר שהאטלון אוכל אותו :)...מה דעתך עליו ? מישהו יכול להמליץ \ לחוות דעה ? אני פשוט קצר קצת במזומן ורוצה "לצמצם נזקים" לכיס... :P

פורסם

לא כדאי את הפנטיום D ממה שאני יודע וקראתי.....הם מתחממים יחסית הרבה והם עדיין פנטיום! כלומר שני מעבדי פנטיום...וזה כבר דייי מיושן...עדיף כבר את הE6300 אבל זו כבר החלטה שלך....השיקול פה זה כסף....לדעתי כדאי להוסיף ולתת שידרוג רציני לעוד המון המון זמן במקום להחליף לפנטיום D שכבר עכשיו הוא מיושן יחסית והרמת חום שהוא פולט דיי גבוהה

פורסם

ראית בטח את ה-D805. מעבד שבזמנו היה נחמד למפרטים דלי תקציב אבל עכשיו שיש את כפולי הליבה של AMD אין טעם לקנות אותם.

אני בהחלט מציע לקחת את הלוח שהוצע פה ואיתו קונרו 6300 שיכנסו בתקציב.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, תודה רבה.

כמה טוב שיש אנשים שמבינים ולא צריך להסתמך על מוכרים חסרי ידע בחנויות שרק חושבים על כמה עמלות הם מקבלים על דברים שהם מעיפים בכמה שפחות זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים