עבור לתוכן

In-Game Advertising Expands to CS 1.6

Featured Replies

פורסם

In-Game Advertising Expands to CS 1.6

11 December 2006

Long-time readers may recall my outburst against the introduction of dynamic in-game advertising in Battlefield 2142 - for more details see this page. The main issue wasn't the ads themselves as such, rather the precedent set by their introduction: namely that consumers see no benefit whatsoever for having an added nuisance into a game they pay full price for. Well now it seems that it has proven too tempting for Valve, who are going to introduce in-game advertising to CounterStrike 1.6 as of next year, with plans to expand it to CounterStrike: Source and other games down the track. Doug Lombardi from Valve says: "We believe that gamers are going to expect and accept well-done advertising in games" which basically translates to "Like it or lump it".

http://tweakguides.com

פורסם

זה מדרון מאוד עמוק שלא כדאי להתחיל לרדת בו. אם זה יתבצע כבדרך אגב זה יכול אפילו להוסיף לראליסטיות בנוף אורבני (לדוגמה תהיה מכונת שתיה עם תמונה של קוקה-קולה כל עוד זה משתלב בנוף של המפה) אבל אם ידחפו את זה לפנים זה כבר יהיה מעצבן כמו שג.יפית תעשה פרסומות

RedBull מעלה לך את הHP . זה כדאי !

זה יהיה כבר יותר מידי, ומישהו יצרך להוריד לה את כל הFPS במישור הוירטואלי ובמישור הראלי

טוב נסחפתי.... אני פשוט לא סובל את המפלצת הזאת ! אני לא אוכל יותר באווזי בגלל שהיא עשתה לו פרסומת :bash:

פורסם

זה מדרון מאוד עמוק שלא כדאי להתחיל לרדת בו. אם זה יתבצע כבדרך אגב זה יכול אפילו להוסיף לראליסטיות בנוף אורבני (לדוגמה תהיה מכונת שתיה עם תמונה של קוקה-קולה כל עוד זה משתלב בנוף של המפה) אבל אם ידחפו את זה לפנים זה כבר יהיה מעצבן כמו שג.יפית תעשה פרסומות

RedBull מעלה לך את הHP . זה כדאי !

זה יהיה כבר יותר מידי, ומישהו יצרך להוריד לה את כל הFPS במישור הוירטואלי ובמישור הראלי

טוב נסחפתי.... אני פשוט לא סובל את המפלצת הזאת ! אני לא אוכל יותר באווזי בגלל שהיא עשתה לו פרסומת :bash:

צודק בהחלט, יש גם ב BF2142 ומה לא. אין להם גבול.

דרך אגב אהבתי את החתימה

פורסם

10x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים