פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים הייתי עם Itunes בגלל האייפוד שלי, אבל לפני איזה חודשיים וחצי עברתי ל-WMP, שגם מנהלת לי את הווידאו. בכל מקרה, אני לא ממש מרוצה משתיהן אז אני מחפש תוכנה חדשה. חשובה לי האפשרות שהיא תנהל גם את קבצי הווידאו שלי, ולא רק את המוזיקה. זהו בערך... תודה!
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני מאמין שכבר דיברו על הנושא אבל לא נורא אני אישית משתמש בwinamp למוזיקה למרות שגם עובד עם סרטיםmedia player classic ל סרטים לדעתי זה השילוב המושלם
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים Winamp לשירים וקטעי וידאו.Bsplayer לסרטים (יש תמיכה בעברית).אחלה שילוב (:
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים WINAMP+GOMPLAYERמאד ממליץ על ה GOM PLAYER עברתי עליו מ BSPLAYER אחרי 4 שנים של שימוש ב BSPLAYERhttp://www.gomplayer.com/
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אם אתה רוצה תוכנת MEDIA CENTER מלאה, תשתמש בזאת:MediaPortalאני עם השילוב של POWER DVD 7 ו-WINDOWS MEDIA PLAYER 11...
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני משתמש בITUNES למוסיקה (לא מחדש לך אני מניח... אבל לפי דעתי היא סבבה) ובVLC media לסרטים. - הכי נוח, לא צריך להוריד קודקים, והיא הציגה כל פורמט שניסיתי עד היום...
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אני משתמש בווינאמפ למוזיקהבווינדוס מדיה פלייר לסרטיםוב-BS פלייר לסרטים עם כתוביותמאד ממליץ על ה GOM PLAYER עברתי עליו מ BSPLAYER אחרי 4 שנים של שימוש ב BSPLAYERבמה הוא עדיף?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר תודה רבה לכולם!נסיתי את Winamp כמה זמן. התוכנה טובה, אבל לא מה שאני מחפש.WMP איטית יחסית ולא כ"כ נוחה.אני עדיין משתמש ב-WMP, Video Lan וב-BSplayer לסרטים, אבל אני מחפש תוכנה שתשלב את הכל בתוספת ממשק טוב ונוח.אין תוכנה שתוכל לשמש אותי להכל?אני אנסה את MediaPortal, אבל בנתיים אני חושב שאני אשאר עם WMP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.