פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה.מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים פתח את קספרסקיתיכנס ל SETTINGSANTI HACKERSETTINGS שבאמצע הדףבחלון שייפתח, לחץ ADD ,בחר BROWSEמצא במחשב את EMULEובחר בו/לחץ פעמייםבחלון שייפתח , לחץ PRESETשם תלחץ EMULE (הכי עליון)וגם ALLOW ALLתאשר הכול.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר עשיתי את זה ואז בחלון של האימיול הוא מוסיף שתי הגדרות allow ant tcp activities , allow any udp activities אבל בתוכן הוא לא כותב כלום. ובשורה התחתונה אחרי שעשיתי את זה קיבלתי low id באימיול ואחרי שאני מנתק או מחליף לפירוול של הווינדוס האימיול נותן מזהה גבוהה
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אתה בטוח שעשית את שני אלה? : "שם תלחץ EMULE (הכי עליון)!!!וגם ALLOW ALL" אצלי הוא מוסיף בהגדרות , לא רק את שני אלה שציינת אלא עוד 9 (ביחד 11)
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר אצלי זה לא עובד ככה זה יוצר רק שנים אבל אני אנסה להסיר ולהתקין מחדש.
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים כאשר תתקין מחדש:אם הוא יהיה ברשימה, מחק אותו, ועשה הכל כפי שאמרתי לפני כן,תבחר את העליון "EMULE DEFAULT" ואז" ALLOW ALL", תאשר הכל
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר דבר ראשון שלחו לי הודעה ואין לי מפתח התוקף אבל הסיריאל הישן מעלה את התוכנה רק בלי עדכונים.ה emule default באמת הוסיף לי את 9 החסרים אבל עדיין האימיול מזהה נמוך
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים אסור לדבר בפורום על ווארז,כלומר שהתוכנה שלך לא חוקית ואתה משתמש בה.עצה שלי שהיא מותרת לפי חוקי הפורום, היא לקנות את התוכנה או לעשות אותה 30 יום- TRIAL ( קודם תמחק את הסריאל מרשימת הסריאלס בתוכנה)!האם הפיירוול בקספרסקי מוגדר על LOW SECURITY? אם לא אז שנה לכך.באיזו גירסא אתה משתמש? 6.0.0.303?אם כן ,אז תוריד גירסא חדשה ל 30 יום מאתר של קספרסקי( 6.0.1.411ׂ)אל תשכח לפני כן למחוק כל מה שקשור לקספרסקי, כוללל התיקיה הבאה עם כל התוכן שלה:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6בכל מקרה: תנסה פורטים אחרים באמיול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.