עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך בין: X800 pro לבין משהו אחר.

Featured Replies

פורסם

שלום, היום הלכתי עם חבר שלי לחנות בכדי לקנות לו מחשב.

היה להם מפרט מוכן כבר עם מעבד אי 6300

לוח אם GA-945P-S3

וכו' הרבה דברים טובים...

כי התקציב של החבר הוא 5000 והמפרט הוא ב 4500...

אז הבעיה היא שיש שם כרטיס מסך ATI X800 PRO (כן 256 ביט ו 256 מגה דידיאר 3)

אז השאלה שלי כי לא מצאתי באתר של טומס הארדוואר השווה היא לדעת האם הכרטיס הזה שווה משהו לתקופה שלנו?

כמו כן לא מצאתי את הכרטיס בחנויות כמו נועה... או שממש פיספסתי אותו ולכן אני לא יודע מחיר שלו כי ראיתי זאפ 2000 ומשהו שקל שזה לא הגיוני...

הבנתי גם שה- 7600GT כרטיס מאוד מספק וטוב לא?

אז השאלה שלי האם הם שמו כרטיס נורמאלי? כמו כן יש אפשרות לשדרג במפרט דברים וכל זה...

אז אני לא יודע למה להחליף כי נאי לא יודע מחיר שלו...

מישהו יכול להגיד האם הכרטיס מספק?

אם שואלים אז החבר לא ממש בקטע של משחקים אבל כן מעונין שאת call of duty 2

למשל יריץ לו חלק על הגדרות בינוניות.

בערך כזה הבחור לא גיימר אבל אוהב לשחק על הגדרות סבירות במשחקים מדי פעם.

אז אני רוצה לדעת לאיזה כרטיס יש אפשרות שלדדרג ליותר טוב? ואם למישהו יש השוואה? או מחיר שלו? תעזרו לי להחליט למה להחליף או שפשוט להשאיר את הכרטיס?

(כן נעשה אובר קלוק למעבד ולכרטיס המסך).

תודה. :jump:

נ.ב

לא קנינו זה עדיין שינויי מפרט.

פורסם

כן זה כרטיס טוב יכול להחזיק לו הרבה זמן אני לא חושב שהוא צריך לשדרג (במיוחד אם הוא לא רוצה לשחק משחקי high-end), אני מניח שאפשר למצוא אותו במחיר ריאליסטי של 600-900 שקל ככה בחנויות, וחוץ מזה לרוב במשחקי fps עדיף ללכת על הגדרות נמוכות בגרפיקה ושיהיה לך יותר fps (במיוחד ב-cod שיש את הבאג הזה שאתה יורה/והכוונת שלך יותר מהירים ככל שיש יותר fps כי זה על מנוע quake 3)...

בכל מקרה אם הוא רוצה להיות מסודר ולא לשדרג עוד שנה אם הוא ירצה משחקים חדשים ככה הייתי הולך על ה-x1950pro שהכי משתלם ב-1200 שקל אם אתה יכול להחליף בעיסקת חבילה את הכרטיס...אבל גם לא נראה לי שהוא יצטרך בזמן הקרוב..ממש לא

פורסם

תבדוק טוב לפני שהוא קונה. נדמה לי שהכרטיס לא תומך בSM3 וזה רע מאוד.

פורסם

הכרטיס הזה הוא כמה דורות אחורה אך בשביל COD2 אני לא חושב שתהיה בעיה

לי יש את אותו הכרטיס ועד לפני זמן לא רב הייתי מרוצה, עם משחקים אחרונים קצת קשה עם הגדרות על המקסימום (רזולוציה 1280x1024)

אז בשביל משחקים טובים וחדשים שיצאו הוא לא יהיה מספיק, והוא גם לא תומך SM3 וכבר קיימים 2 משחקים שדורשים כרטיס כזה אז לא תוכל לשחק בהם ובמשחקים דומים בכלל, אפילו בהגדרות נמוכות

פורסם

זה כרטיס די טוב שחזק מה - 7600GS וחלש מה - 7600GT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים