עבור לתוכן

עזרה בבנית מפרט גיימינג עד 7,000 ש"ח עם חריגות

Featured Replies

פורסם
זה לא שווה מעבד כזה בלי אוברקלוק

וזה כי?

פורסם

אני הייתי הולך על מעבד E6600

וחוסך כסף בכרטיס מסך, קונה משהו בטווח מחיר של 1000 ככה ומשקיע בR600 שיצא עוד מעט

פרט לזה מה שtheog שם די טוב :xyxthumbs:

פורסם

E6300 E6600 יתנו בשבילו אותם ביצועים.. GTX GTS ממש לא יתנו אותם ביצועים במשחקים הDX10 שיצאו.. ויהיה שיפור בGTX שישימו לב אליו..

וחוסך כסף בכרטיס מסך, קונה משהו בטווח מחיר של 1000 ככה ומשקיע בR600 שיצא עוד מעט

בסוף עדיף להשקיע ישר בכרטיס DX10..

פורסם

וזה כי?

אולי כי הבן אדם רשם שהוא לא הולך לעשות אוברקלוק ?? :bash:

פורסם

ו...?

פרט לזה מה שtheog שם די טוב :xyxthumbs:

אף אחד לא מבטיח לך שתוכל לקנות R600 באלפייה :-X

E6300 E6600 יתנו בשבילו אותם ביצועים.. GTX GTS ממש לא יתנו אותם ביצועים במשחקים הDX10 שיצאו.. ויהיה שיפור בGTX שישימו לב אליו..בסוף עדיף להשקיע ישר בכרטיס DX10..

ככה אתה מוציא את המפרט מאיזון, וחוץ מזה, הבדל הביצועים לא כזה נוראי. וכשאחד יהי חלש, גם השני יהיה חלש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה אני חושב שאני אלך על ההצעה שלthaog

פורסם
אולי כי הבן אדם רשם שהוא לא הולך לעשות אוברקלוק ??

מזה קשור?!? ניראה לי אתה לא מבין שבין E6300 לE6600 לא יהיה לו שום הבדל בביצועים.. ובים GTS לGTX יהיה לו הבדל הרבה יותר גדול..

אני לא דווקא בעד הGTX אבל אני חושב שה700 800 שקל שמשלמים על הE6600 שלא עוזר בכלום.. ינוצלו טוב יותר בדבר אחר..

ככה אתה מוציא את המפרט מאיזון, וחוץ מזה, הבדל הביצועים לא כזה נוראי. וכשאחד יהי חלש, גם השני יהיה חלש.

איזה איזון? אם אין הבדל בביצועים אז למה לקחת את הE6600.. (לא מדבר אם הוא משתמש בתוכנות כבדות) עדיף את הכסף להשקיע במשהו אחר שהרבה יותר יועיל.. ולגבי ההבדל בביצועים בין GTX הוא די גדול.. וכשהאחד יהיה חלש השני יהיה יותר חזק ויחזיק יותר זמן.. זה כמו שתגיד לקחת X1950PRO במקום XT וכשהוא יהיה חלש גם השני יהיה חלש.. אבל עדיין הXT יספק אותך ליותר זמן..

פורסם

תמצא לי דבר אחד שבו תוכל להוסיף את הכסף שיהיה באמת מועיל (אני מוציא את כרטיס הקול מהמשוואה, אני מניח שכרטיס הקול המובנה מספיק לרמקולים שיש למי שקונה את המחשב) יותר ממעבד.

פורסם
אולי היה אפשר להוריד לE6300 לקנות GTX ואז יש חגירה של 200 300 שקל אבל היה יותר עוזר במשחקים עוד שנה שנתיים.. והיה מחזיק יותר זמן

או שלמשל אם יש לו רמקולים ג'נריים לשדרג אותם.. אם לא אפאחד מאלה אז כבר לקחת E6600 אבל עדיין עדיף את הGTX

פורסם

השאלה אם עדיף או לא תלויה למי המחשב.

ואני מאמין שבן אדם שלא עושה אוברקלוק ה6300 יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך טוב.

וחוץ מזה גם אם תעשה לו אוברקלוק רציני יש לך עלויות אלטרניטיביות גבוהות :

מכפלה נמוכה X7 - מה שאומר שתצטרך זכרון ממש טוב (חבל שהדברים האלו עולים הרבה כסף) , תצטרך לעבוד בבאס ממש גבוהה (מה שגורם למערכת להתחמם הרבה יותר ולקרר את זה כמו שצריך זה גם עולה כסף) וגם לוח טוב שיחזיק את האוברקלוק כמו שצריך (עם היטסינקים טובים דוגמת dq6 או p5b dlx )

ככה שלקנות e6600 זה גם משתלם.

פורסם
ואני מאמין שבן אדם שלא עושה אוברקלוק ה6300 יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך טוב.

הוא לא.. וגם בעתיד לא..

וחוץ מזה גם אם תעשה לו אוברקלוק רציני יש לך עלויות אלטרניטיביות גבוהות :

מכפלה נמוכה X7 - מה שאומר שתצטרך זכרון ממש טוב (חבל שהדברים האלו עולים הרבה כסף) , תצטרך לעבוד בבאס ממש גבוהה (מה שגורם למערכת להתחמם הרבה יותר ולקרר את זה כמו שצריך זה גם עולה כסף) וגם לוח טוב שיחזיק את האוברקלוק כמו שצריך (עם היטסינקים טובים דוגמת dq6 או p5b dlx )

אוברקלוק בכלל לקחת E6400 ולא E6600 בשני המקרים תגיע לאותם מהירויות בקירור אוויר..

ככה שלקנות e6600 זה גם משתלם.

תלוי למי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים