פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים הצורב DVD שלי הפסיק לפעול כמו שצריך, הוא מריץ דיסקים רגילים וגם צורב אותם.ברגע שאני מתחיל לעבוד עם דיסקים של DVD הוא לא מגיב,הוא לא מריץ אותם ולא צורב עליהם..אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לקבל עזרה.זה הDVD שיש לי:NEC DVD RW ND-3540Aלאחראי פורום: הרגע ראיתי את הת'רד עם הבעיות בצורבי NEC בפורום של אמצעי האחסון, האם הייתי צריך לפתוח את הנושא שלי שם?
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מחבר אני לא יודע, אולי.. לצורב DVD יש שתי עיניות? אחת לCD ואחת לDVD?איפה אני משיג דיסק כזה? ואני מניח שזה לא בחינם,אז כמה הוא עולה?
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים כן - בצורב DVD יש שתי עיניות - אחת ל-CD ואחת ל-DVDודיסק לניקוי עינית אתה יכול למצוא בכל מקום שמוכרים בו מוצרים למחשבאפילו ברשתות הסופר הגדולות שיש בהם את הפינות של מוצרי מחשביםזה עולה ממש גרושים - באזור ה-20 שקל
פורסם 2006 בדצמבר 1119 שנים מחבר כן קראתי את זה.. זה אומר שאם נגמרה לי האחריות אני יכול להתחיל לחפש צורב חדש?
פורסם 2006 בדצמבר 1119 שנים קרוב לודאי שכן.הם זולים כיום(200 שקל לצורב מעולה).מומלץ בכל זאת לנקות את העינית לבירור(אבחון) מדויק יותר.
פורסם 2006 בדצמבר 1219 שנים מחבר תודה על העזרה, אני כנראה אקנה אחד חדש, ואולי אחרי זה אני אבדוק את הישן, כי כרגע אין לי כוח, מקסימום יהיו לי שני כונני DVD,לא יזיק.
פורסם 2006 בדצמבר 1219 שנים ידידי, אתה עוד קרבן של NEC. לעזאזל איתם ל-2 חברים שלי יש צורב שלהם עם בעיה זהה לשלך. משום מה הצורבים החליטו ש-DVD הם כבר לא יודעים לקרוא/לצרוב ניסינו כבר הכל- לקחנו למעבדה ולא הצלחנו לסדר ואחריות כבר לא הייתה... בסופו של דבר המלצתי לאחד מהם לרכוש צורב LG כמו שיש לי ובינתיים הוא נהנה ממנו (גם אצלי- עובד 6 חודשים ללא בעיות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.