פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים צוטטתי לי באנטרנט והגעתי לפורום שבו מישהו כתב את הדבר הבא:התקנתי מאות משחיקים ואף פעם לא שמעתי על DAA תנסה לפתוח עם הווינראר ותגיד לי אם זה קולט אותו. בכל מקרה DAEMON TOOLS ו ALCOHOL זה בערך אותו הדבר. בשתי התוכנות יש אפשרות ליצור כונן וירטואלי על המחשב (ואז אפשר להתקין את המשחק מהמחשב, בלי ליצרוב) אחר כך כן אפשר למחוק את קובץ ההתקנה הזה, רק שהרבה משחקים דורשים דיסק כדי להפעיל אותם, כך שאפשר או להשאיר את קובץ ההתקנה המקורי על המחשב או פשוט להוריד או קראק רגיל, או דיסק וירטואלי של המחשב ששוקל איזה חצי מגבייט (שזה מדמה דיסק מלא) ואז אתה הופך אותו לדיסק וירטואלי ובמקום שיתקע לך ה2 ג'יגה במחשב יהיה לך רק איזה מגבייט. ההבדל הוא שבALCOHOL יש גם אפשרות לצרוב דיסקים, כך שאם יש לך את הדיסק האמיתי, אין צורך בכונן וירטואלי.אף פעם לא שמעתי על האפשרויות הזאת (שצייניתי בכתום) איך עושים את זה??
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים כן האופציה הזאת אפשרית נגיד כשה יצא משחק סימס 2 בהתחלה היתה לו איזו הגנה לא יודע איזו והיה שהדיסק של המשחק המקורי יהיה בפנים אז עשו imageשל כמה k וזה היה מדמה דיסק שלם של 2g וזהו המשחק עבד מצוין
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים נראה לי שזה נושא גבולי בפורום.אבל מכיוון שאני בטוח שאתה רק רוצה להפעיל את העותק החוקי של המשחק שלך בלי דיסק:http://www.gamejackal.com/landing.asp?affiliate=MediaTarget
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים השאלה שלי איך אני עושה דבר שכזה..? :s05:אחרים עושיםאני חושב שבדרך כלל למשחקים לא פרוצים (הגיון)קבצים אלה מופציפ באינטרנטאני לא יודע אם אלו חוקיים, אני יודע ש 'קראקים' חוקיים משום שיש זכות למישהו שקנה משחק לשחק בו ללא הדיסק, אני מקווה שלא טעיתי פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.