פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים כמו ששאלתי בכותרץכרגע אני משתמש בתוכנה nero micro תוכנה יחסית קלה וקטנהאיך עדיין הורגת לי את המחשב בזמן צריבה ולא מגיעה למהירויות נורמליותיש משו יותר טוב ?
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים לך על נרו 6 - תוכנה מצויינת! במיוחד ה- Start Smart שיש בה בעלת ממשק מאוד מאוד נח ופשוט למשתמש!
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים יש הרבה מקרים שלא ניתן לצרוב דיסקים של חברות מסוימות על-פי המהירות שרשומה עליהם.אני יודע מנסיון שקניתי דיסקים של חברה אחרת והם כן נצרבו במהירות המקסימום שרשומה עליהם...בכל מקרה אני מחזק את ההמלצה על Nero 6 אני אישית עובד עם גירסת Ultra.ממשק פשוט ועיצוב יפה.רק שגם היא "תהרוג לך את המחשב" בזמן צריבה... למעשה אני לא מכיר תוכנה שצורבת בלי שתרגיש שהיא עובדת.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר סבבה תודה על התגובות אני ינסה דיסקים אחרים אתה יכול להמליץ על חברה ?טוב ציפיתי לשמוע הכל חוץ מי נרו חח כי תכלס nero 7 micro לוקח 14מב והיא ניראה יותר נוחה מי 6
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים לא התנסיתי ב- Nero 7 אבל אני מניח שהוא טוב כמו קודמו...לגבי איזה חברה מומלצת, מן הסתם זה תלוי בדגם הצורב שלך. איזה תוצרת הצורב שלך ומה הדגם המדויק?(יש אתר מסוים שיש בו טבלה של משתמשים שמדווחים איזה דיסקים עדיפים ע"פ הדגם).
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אין שום דבר בנירו 7 שנירו 6 לא יכול לעשות (בכל מה שנוגע לצריבה).נירו 7 זו סתם גירסה מנופחת עם הרבה דברים שלא צריכים.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אין שום דבר בנירו 7 שנירו 6 לא יכול לעשות (בכל מה שנוגע לצריבה).נירו 7 זו סתם גירסה מנופחת עם הרבה דברים שלא צריכים.בדיוק! עברתי ל 7 סתם כי היה לי משעמם נהנתי מ 6 הרבה יותר.. במיוחד מהאקספרס
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר יש לי samsung lighscribe sh-182mכן נרו 7 זה תוכנה מגעילה כבדה עם הרבה שטויות אבל מה זה 7 microזה נטו נרו בלי כל החרא מסביב הוא לא שוקל כלום נקי ונוח בדיוק כמו 6 היה בזמנוחחח התחלתי להמליץ במקום לקבל המלצה אתם מוזמנים לראות מה זה, יכול להיות שתאהבו http://www.updatepack.nl/
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים קראתי בשני פורומים וממליצים על Verbatim עבור הצורב שלך (למרות שבכל מקרה הם איכותיים), יצא לך כבר להתנסות איתם?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר תודה רבה על הבדיקהלא ניסיתי ולא ראיתי את החברה הרבה זמן בארץ עוד מוכרים אותם?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים כן, ברשת אופיס דיפו אתה יכול למצוא אותם!ובקשר לנרו 7 לייט...למה יש לתוכנה אתר בית נפרד?ולמה באתר הבית של נרו לא מוזכר שום דבר על התוכנה הזאת?נראה לי מוזר מאוד!
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר תודה אני יבדוק בדיפוט לגבי הלייט זה לא של החברה הבן אדם עצמאי נישבר לו מכל הגועל שנרו עשו בגירסה 7 אז הוא עשה לייט ומיקרו אבל זה עובד מצוייןויש את זה בהרבה פורומים כמו שעשו את אומגה לדוגמא או adobe reader lite שזה טס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.