פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים שלום לכולםלאחרונה שמתי לב ב EVEREST שהלוח אם שלי נמצא ב48 מעלות במנוחה ולאחר מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 75 מעלות הלוח שלי הוא GIGABYTE 8I915ME GLבלי שום קירורים מיוחדיםרציתי לדעם האם הטמפ' האלו רגילות למאמץ בקירור סטוק? מאמץ הכוונה 3DMARK06 \ NFSC \FEAR על הגדרות מקסימליות---עם FPS נורמאליהאם הטמפ' באמת לא מוגזמת?ובדקתי גם בEVEREST וראיתי שהמאורר שלי במהירות של 2000 RPM בערך ה טמפ' של המעבד לא עולה על 38 מעלות גם במאמץ והכרטיס מסך שלי עם טמפ' של 45 מקסימום במאמץאמרו לי לבדוק עם התכנה של GIGABYTE (EASYTUNEכי לפעמים הלוח אם מזייף את הטמפ' שלו בתוכנות אחרות אבל גם בEASYTUNE הטמפ' דומההעלתי בתוכנה את המהירות של המאורר מ2000 ל 2500 כדי לראות אם זה עוזר לקירורעכשיו שאלה נוספת היא, האם זה יעזור לי לקירור הלוח אם? מה ההגבלה של המהירות של המאורר?כרגע הוא על 2500 עושה רעש לא רציניתודה מראש לעוזרים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים תעשה טובה תימדוד אם עוד תוכנה כי זה די מוזר שאין ניטור של טמפ המעבד... מה שניראה הMOTHERBORD שם
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מחבר אני מצטערלא כל כך הבנתי אותך AsD[eyal]אתה אומר שהניטור של EVEREST לא מראה פרטים נכונים?אם אני מודד עם EASYTUNE זה מראה את אותה טמפ' כמו בEVEREST
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.