עבור לתוכן

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בדיוק, כל המשחקים הקודמים היו בעיקר התגנבויות, מעקבים למיניהם ו"פריצה" אבל בעזרת כל מיני מכשירים [לא בעזרת רימון או רובה או הרגל שלך לדוגמא כמו בפר קריי xD ], קיוויתי שהפעם יהיה קצת יותר אקשן, אני לא אוהב לחכות בפינות עד שהאוייבים שלי יהיו רחוקים, אני אוהב לרוץ עליהם ולשבור להם עצמות ס__ס מה אתם אומרים? יש לי סיכוי להנות מהAI המעולה של המשחק וגם לקבל קצת אקשן?

-ג'ו

פה אפשר להגיד יש לך בחירה כי איך שאתה משחק משתנה מאוד באיזה רמה אתה בוחר Normal or Realistic

בנורמל אתה דיי יכול פשוט לחפש אויבים ולהרוג אותם בלי לחשוב הרבה, אבל ברמה המתקדמת תלמד מהר מאוד שזה לא יעבוד ככה כי בדרך כלל מורידים אותך ב2-3 כדורים והם מדוייקים מאוד כשאתה לא רואה אותם (יכולים גם להביא לך Headshot), אז תצטרך להתגנב יותר, להסתכל יותר טוב איך המפה בנויה, ותמיד למצוא מחסה בקרב, גם כשאתה מול דלתות אתה תשתמש יותר ביכולות של הקבוצה שלך, Flash & Clear, Frag & Kill Etc. סטייל סוואט

זה הרבה יותר קשה על רמה ריאליסטית אבל לדעתי זה גם יותר כיף ככה כי המשחק יותר מציעותי ולא סתם שוטר

• תגובות 189
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יודע איך בוחרים מבין האופציות לפני כניסה לחדר?

בצד שמאל למטה יש 3 אופציות כשאני לוחץ על V האופציה הראשונה נבחרת(פיצוץ דלת)

איך מגיעים ל 2 הנוספות?

תודה

פורסם

איך מגיעים ל 2 הנוספות?

תודה

כניסה רגילה זה B ורימון עשן/רימון רסס זה N.

פורסם

איך מגיעים ל 2 הנוספות?

תודה

V אופציה שמאלית

B עליונה

N ימנית

אתה יכול לשנות אותם באופציות

אני שיניתי לחצים שאהיה יותר קל לזכור :)

פורסם

:xyxthumbs:

תודה.

פורסם

שלום.

קודם כל אני רוצה לדעת אם המשחק יעבוד בצורה חלקה על המחשב שלי:

3.2 GHZ,

1 ג'יגה זיכרון פנימי ו - X1800XT, 512 MB?

יש לי צוואר בקבוק בגלל המעבד שהוא יחסית בינוני ואני מוציא בתוכנת ביצועים 7100.

יעבוד לי עם הפאץ על ההגדרות המקסימליות בצורה טובה? נטולת תקיעות?

עוד משהו, אשמח אם מישהו ישלח קישור לפאץ שמתקן כמה דברים ומעלה בעצם את מספר ה - FPS, לא?

ועוד משהו, האם יש עלילה למשחק הזה והאם זה המשחק הראשון בסידרה הזאת או לא?

תודה מראש.

פורסם

שלום.

קודם כל אני רוצה לדעת אם המשחק יעבוד בצורה חלקה על המחשב שלי:

3.2 GHZ,

1 ג'יגה זיכרון פנימי ו - X1800XT, 512 MB?

יש לי צוואר בקבוק בגלל המעבד שהוא יחסית בינוני ואני מוציא בתוכנת ביצועים 7100.

יעבוד לי עם הפאץ על ההגדרות המקסימליות בצורה טובה? נטולת תקיעות?

עוד משהו, אשמח אם מישהו ישלח קישור לפאץ שמתקן כמה דברים ומעלה בעצם את מספר ה - FPS, לא?

ועוד משהו, האם יש עלילה למשחק הזה והאם זה המשחק הראשון בסידרה הזאת או לא?

תודה מראש.

ירוץ בסדר אבל כנראה תצטרך להוריד את אופציות הצל למינימום, מה שעדיין משאיר כל צל שלא דינאמי (משתנה), כנראה תצטרך לשחק גם על רזולוציה צנועה.

המשחק מעדכן את עצמו אוטומטית עם אתה נכנס דרך ה Launcher

יש עלילה דיי סטנדרטית למשחק מהסוג הזה שכמעט לגמרי נעלם בתוך האקשן (Ubisoft אף פעם לא היו חזקים בעלילה), זה משחק מסדרה ארוכה של Rainbow Six שלא דומה כמעט למשחקים הקודמים שהיו טקטיים מאוד, Vegas הרבה יותר מסתמך על אקשן מותח עם אלמנטיים טקטיים שמשתלבים יפה

פורסם

התרשמות אחרי כמה כמה שעות של משחק:

גרפיקה ברמה טובה מאוד.

אפקטים יפים.

AI פשוט מעולה!

המשחק עולה מהר.

פשוט כיף לשלוט בדמות, במיוחד אחרי מחסה/ירידה בחבלים וכו'.

נשקים ראליסטים.

תענוג, משחק מומלץ.

פורסם

עם כזה כרטיס מסך אני לא יכול לשחק על ההגדרות המקסימליות? די מאכזב.

אולי אני אנקה קצת את פנים המארז והכל וככה יהיה לי ציון של 7400 בערך ונקווה שזה כן יעלה על ההגדרות המקסימליות.

פורסם

מישהו יכול לשלוח לינק לפאץ שכולם מדברים עליו....תודה:)

פורסם

חברה...שמעתי שהמשחק מסתיים(כמו sc:da עוד משחק של יובי...)ב-"המשך יבוא..."...זה נכון??

אם כן...אז אני לא מבין מה הטרנד החרא הזה של יוביסופט!!!מפתחים משחקים קצרצרים(שגם לא עובדים טוב על המחשב בגלל המרה לא טובה מהקונסולות...) שמסתיימים בלי סוף!!!זה ממש קטע מעצבן שרק בגללו לא שווה לקנות משחק(אני אישית קניתי את da למשחב והתבאסתי ממש מהקטע הזה),הם אפילו לא השקיעו בסרטון או בפרט עלילתי כלשהו...עכשיו צריך לחכות עוד כמה שנים ולשלם עוד כסף...ומי יודע אולי גם למשחק הבא לא יהיה סוף.... :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

^^

בדיוק, ככה זה נראה גם בDark Messiah - אלא שבסוף לא כתוב "המשך יבוא", אבל די ברור שיהיה המשך, הרחבה או משהו כזה.

זה לא פעם ראשונה שUbisoft עושים את זה, זה לאורך כמה שנים, והם מצליחים בזה טוב מאוד, ראה גם את כל ההרחבות של HL2.

פורסם

נכון...גם בהאף לייף זה קטע מעצבן...אבל הוא לפחות מפצה על זה באורך שלו ובזה שיש לו ערך של משחק חוזר(אפילו כמה פעמים...),גם בזה שהוא עבד מעולה על מחשבים(גם כאלו ממש חלשים..ועדיין נראה מעולה...)ובזה שהבאגים המעטים שהיו לו תוקנו כמעט מיידית..וגם בזה שהוא היה פשוט משחק מושלם(אל תתחילו להגיב על זה...זאת דעתי האישית...)

פורסם

הוא באמת היה משחק מושלם, אבל יש יותר מדי הרחבות וזה מיותר, עוד דרך לעשות כסף כמובן.

Ubisoft דווקא מוציאה פאטצ'ים מהר מאוד, יש כמה משחקים שהם מתעכבים איתם.

פורסם

יוביסופט הם עצלנייייייייייייייים :bash:

חבל שכבר בקושי נשארו משחקים שמשקיעים בהם כמו בהאלף לייף עד הסוף שייצא משחק כמעט מעולה

חבל שבליזארד עסוקים מדי עם הWOW המסריח שלהם בשביל להוציא עוד משחק ענק כמו שהיה להם מלא בעבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים