פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מחבר מה עם כרטיס קול???ואפשר אולי מארז יפה יותר? באותו תקציב?וגם צורב DVD זה אומר שזה גם קורא DVD CD וגם צורב DVD CD?מה עם קירור למעבד ולמארז?
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מה עם כרטיס קול??? ואפשר אולי מארז יפה יותר? באותו תקציב? וגם צורב DVD זה אומר שזה גם קורא DVD CD וגם צורב DVD CD? מה עם קירור למעבד ולמארז? כרטיס קול בא מובנה על הלוח אבל הוא איכותי אין לך מה לדאוג. לגבי הצורב-כן. קירור אתה לא עושה OC אז חבל אין צורך. מארז תיקח פוסידון של ג'יגביט באותו מחיר יותר יפה בהרבה
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים האם אתה בטוח שה 22 אינטש של דל לא תומך ב HD?אם אתה הולך על ה 24 אינטש של דל, מסתבר שהוא לא תומך ב i1080 דרך DVIויסטה צריכה לצאת בינואר
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים high defenitionלמרות שזה גם הארד דיסק.אז מה זה אומר שהמסך לא תומך בהגדרה גבוהה?
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים אז מה זה אומר שהמסך לא תומך בהגדרה גבוהה?בתרגום לעברית כן. אבל פירושו לא כמשמעו.הכוונה לשיטת שידור.
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מחבר האם אתה בטוח שה 22 אינטש של דל לא תומך ב HD?אם אתה הולך על ה 24 אינטש של דל, מסתבר שהוא לא תומך ב i1080 דרך DVIויסטה צריכה לצאת בינוארמה זתאומרת הדל לא תומך ב איך שלא קראת לזה??
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים הסבר פה http://www.wisegeek.com/what-is-1080i-video.htmובפורום של דל אם תרצה http://forums.us.dell.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&message.id=58435
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים אני לא יכול להסביר כי אני לא לגמרי מבין מה זהזה קשור אליך כי אתה רוצה לקנות את המסך הזה, לכן שתדע שכנראה למסך הזה יש את המגבלה הזאתיכול להיות שזה לא משנה לך בכללזה משהו שקשור לסרטים, איכות אוליאל תוותר על המסך הזה רק בגלל מה שרשמתי... המסך אחד מהטובים מהמסכים הקיימים באותו גודל למשחקים ולצפייה בסרטים ובכלל, והמחיר גם טוב יחסית לאחרים, חבל לא ללכת עליו אם זה מתאים לך, פשוט תברר מה זה הדבר הזה שהזכרתי, מציאת דברים לפעמים לוקחת זמן
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מחבר כבר חשבתי על ללכת על טלויזית LCD 32 אינץ במקום של LG זו מבסטביי...אני עכשיו מבולבל :s05:למישהו יש ניסיון עם המסך הזה? HD? וכו'?
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים תראה ממה שאני יודע האייכות שלו בסרטים וכאלה היא לא משהו.עכשיו השאלה היא למה הכוונה לא משהו, מסיקורים שקראתי עליו הוא ממולץ למחשב אבל לא לטלוויזה.לגבי איזה מסך כן מתאים בגדלים של 24" ומעלה זה רק הBENQ שלי יש אבל הבעיה היא שלא מוכרים אותו בארץ.בארץ אני לא מכיר שום מסך שטוב גם למחשב וגם לטלוויזיה.
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים תראה ממה שאני יודע האייכות שלו בסרטים וכאלה היא לא משהו.עכשיו השאלה היא למה הכוונה לא משהו, מסיקורים שקראתי עליו הוא ממולץ למחשב אבל לא לטלוויזה.האם אתה מדבר על ה LG?משום שהדל 24 אינטש הוכח להיות איכותי בסרטים מסיקורים שקראתירק שנדע על מה מדובר פה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.