עבור לתוכן

איך אני מוחק את CoolBits מהמחשב?

Featured Replies

פורסם

שזה לא יופיע בהגדרות דרייבר,איך אני עושה את זה?(למחוק את התוכנה).

פורסם

לא מוכרת לי התוכנה אבל אולי אתה נכנס ללוח הבקרה>>הוספה והסרה ומעיף את זה?

פורסם
  • מחבר

זה קובץ רג'יסטרי ,ודרך אגב זה תוכנה לOC.

פורסם

תוריד CCLENAER שם יש ניקוי לרג'סטרי.

פורסם
  • מחבר

תוריד CCLENAER שם יש ניקוי לרג'סטרי.

אבל זה ימחק רק דברים לא נחוצים למחשב לא?

פורסם

בוודאי.הוא נותן לך אופציה לעשות גיבוי,וזה תמיד מומלץ.

פורסם

Xtract אתה סתם טועה ומטעה, אם אתה לא יודע על מה מדובר פשוט אל תענה ..

Astrix-D, תעתיק את השורה הזאת לקובץ טקסט,תתן לו סיומת .reg ותריץ, זה אמור לעבוד:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"CoolBits"=dword:00000000

במידה וזה לא עובד, פשוט תסיר את הדרייבר של NV ותתקין מחדש

פורסם
  • מחבר

Xtract אתה סתם טועה ומטעה, אם אתה לא יודע על מה מדובר פשוט אל תענה ..

Astrix-D, תעתיק את השורה הזאת לקובץ טקסט,תתן לו סיומת .reg ותריץ, זה אמור לעבוד:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"CoolBits"=dword:00000000

במידה וזה לא עובד, פשוט תסיר את הדרייבר של NV ותתקין מחדש

לא הבנתי מה ז"א להעתיק לקובץ טקסט ולהריץ,איך אני מריץ קובץ טקסט?(אם תוכל להסביר לי במדויק אני אשמח).

אני עכשיו מוריד את הדרייבר הכי חדש,אני יסיר את זה ויראה עם זה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

טעות,למחוק בבקשה!

פורסם

אתה פשוט יוצר קובץ טקסט חדש, מעתיק אליו את הקוד, ואז משנה לקובץ את הסיומת לreg ...

לא משנה אבל, אם כבר אתה מוריד דרייבר חדש יותר אז תפסנו 2 ציפורים במכה :)

(רק אל תשכח להסיר את הישן קודם, אני חושב שאם תדרוס את הישן עם החדש הcoolbits ישאר)

פורסם
  • מחבר

אתה פשוט יוצר קובץ טקסט חדש, מעתיק אליו את הקוד, ואז משנה לקובץ את הסיומת לreg ...

לא משנה אבל, אם כבר אתה מוריד דרייבר חדש יותר אז תפסנו 2 ציפורים במכה :)

(רק אל תשכח להסיר את הישן קודם, אני חושב שאם תדרוס את הישן עם החדש הcoolbits ישאר)

כן זה כתוב באתר של NVIDIA ,ואם תוכל להסביר לי שוב על העניין אם הטקסט,אני מעתיק את זה לתוך בקובץ טקסט משנה את הסיומת לREG ואז?(מצטער שאני משגע,אבל זה מעניין אותי לדעת מה זה עושה).

פורסם

ואז אתה מריץ אותו .. בדיוק כמו את coolbits (אם הוא רק פותח לך את הכתבן כשאתה לוחץ עליו פעמיים אז תכנס לregedit , תעשה import ותפנה אותו לקובץ)

פורסם
  • מחבר

ואז אתה מריץ אותו .. בדיוק כמו את coolbits (אם הוא רק פותח לך את הכתבן כשאתה לוחץ עליו פעמיים אז תכנס לregedit , תעשה import ותפנה אותו לקובץ)

אחי יש לך איסיקיו מסנג'ר או משהו?נדבר ככה יותר טוב מאשר פה.המסנג'ר שלי hagai107@hotmail.co.il איסיקיו 214674762

פורסם
  • מחבר

לא עובד אחי,התקנתי את הדרייבר החדש,וכלום ,עדיין יש את זה,אני צריך למחוק את הקובץ רג'יסטרי ,כמו שאמרת עם הטקסט ,אבל איך עושים זאת,לא הבנתי כלום.

פורסם

תפתח את הזיפ המצורף להודעה הזאת ותריץ את הקובץ שבתוכו. אם הוא סתם יפתח בnotepad אז תלך לrun תכניס את המילה "regedit" , בתוכנה שתפתח לך תעשה import ותפנה לקובץ.

אם עדיין לא הבנת אז אני מרים ידיים, הסברתי לך כמה שיכלתי ...

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים