עבור לתוכן

מישהו ממליץ על HALO????

Featured Replies

פורסם

מישהו פה ממליץ על HALO 1,2,3???...כי לפי הטרילרים שלהם הסיפור בן זונה....וראיתי גם גיימ פליי וניראה חזק...מה אתם אומרים???

פורסם

למחשב?לא

לאקסבוקס?שמעתי שהוא מעולה

פורסם

היילו קומבט איולבד משחק אחד הטובים ששיחקתי איי פעם... (למחשב) וגם יעבוד על כל מחשב כמו תותח,עבד אצלי מעולה ! <<<

פורסם

אני ממש מרחם על שחקני XBOX, כי HALO זה :sleep: אחד גדול - ועוד אומרים שזה הshooter הכי טוב של הקונסולה. :-\

אני ממליץ לך להתרחק. (בטח TeaTime ודובי יקפצו עלי, אבל הם לא מבינים מהחיים שלהם ;):smile1:)

פורסם

אני גם לא מבין למה כל כך הרבה אנשים אהבו אותו זה סתם עוד משחק...

אם אתה רוצה המלצה שלי תשחק בcoj כנראה שזה המשחק עם העלילה הטובה ביותר שיש.

וגם הגיימפליי שלו תותח והגרפיקה עוד יותר...

פורסם
אני גם לא מבין למה כל כך הרבה אנשים אהבו אותו זה סתם עוד משחק...

כי אמריקאים אוהבים משחקים קיצ'יים פשוטים וחמודים.. הלהיט האמיתי היה אבל HALO2 ופחות הראשון - בעיקר בגלל המולטיפלייר הממכר שלו ל4 שחקנים..

ה HALO למחשב הוא משחק מאד ישן אבל עדיין לא רע בכלל אפילו היום. אני בהחלט ממליץ עליו לאוהבי ה FPS..

פורסם

הלו למחשב היה נחמד אבל אחרי HL2 הוא נישאר הרבה מאחור לפחות לסינגל פליר

אני לא שיחקתי במולטי שלו אבל הבנתי שהראשון לXBOX תמך במסך מפוצל וברשת ביתית (תקנו אם אני טועה)

אבל לא בLIVE ונחשב למישחק מולטיפליר ביתי מאוד טוב

השני תמך כבר בLIVE ואין לי מושג איך הסינגל שלו

בכל מיקרה היום יש מישחקים הרבה יותר טובים מהלו 1 שהוא היחיד שזמין למחשב

פורסם

למחשב?לא

לאקסבוקס?שמעתי שהוא מעולה

אתה מדבר שטויות!!!

מה אין במחשב שיש ל-xbox???

והמשחק ממש טוב, נהנתי ממנו מאוד.

אבל לפחות HALO1 הוא לא כזה, איך אני אגיד את זה... הוא לא כזה מסיבי ועצבני, אלה יותר קליל ממה שרואים בסרטונים.

לדוגמא יש את האויבים הקטנים האלה שהם ממש סטלנים, והם הופכים את המשחק ליותר קליל ואפילו מצחיק.

פורסם

בס"ד

Halo1 לאקס בוקס סוף הדרך.

אוי נוסטלגי'ה אני נזכר במנגינה אהה אהה אההה אההה ;D

גם 2 נראה לי אחלה

אחלה אחלה משחק פשוט חובה לXBOX

פורסם

אני מאוד אהבתי את HALO במחשב... היה לו סיפור מוצלח מאוד וגם הגרפיקה שלו לאותם זמנים הייתה ממש יפה וזה העביר לי את הזמן טוב מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים