פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר אבל הוא לא שואל אם הכרטיסי מסך טוביםאלא אםפ הם מתאימים ללוחאחי ליאור טוב שיש לחברים כאן יכולת תרגום המחשבות שליאכן יש קשר באיטרגרציה של הכל ללוח אם תודה לך אחי Bear Cub אז עכשיו אני בטוח שלא טעיתי לשאול כאן ליאור קח את זה בזולה בברכה
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים הם מתאימים כי זה לוח בחיבור PCI-EXPRESS תודא אם אתה לוקח כ.ס מסך שהם לא AGP אלא PCI EXPRESS.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אחים שליהאם יש ללוח איזה מגבלות לכרטיסים שיעבדו במהירות הלוח בצורה מתואמתאני רוצה להכניס את 1 מהכרטיס מסך הר"מnVIDIA GeForce FX6600 256MBוGigabyteGigabyte nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe Gigabyte 7300GT GV-NX73T256P-RH PCI-ELEADTEKGeforce PX7300GT-TD256 PCI-E w/256 MB - ( 2.8ns 128bit )-מה עדיף בברכה"מה עדיף?" יכול להתייחס רק כשיש כמה אפשרויותזה לא "האם זה מתאים?"
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים הוא התכוון "מה עדיף ללוח" לא איזה מהם עדיף בביצוע הכרטיס (תמיד אפשר למצוא את הטוב בכל דבר ) (מאיפה לו שיש רק 2 סוגים של חיבורים וזהו).
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מחבר אם זה באמת כמו שאתה אומר הוא צריך שיעורי הבעה לפני מחשב LIOR ,תפקיד מנהל / מפקח פורום גם ללמד ולהבין את האחרים שאולי בלהט העניין לא בדיוק דייקו או לא ממוחים לעניין כאן התפקיד שלך להגדיל ראש אז מה אם לא בדיוק הסברתי את עצמי, לכן קיים הפורום שואלים ומקבלים תשובות ואתה זה שצריך להגדיל ראש ולא להכות מתחת לחגורה לא יפה ליאור אחי אני כבר מכיר אותך זמן רב סבלנות זה כמו ממתק ככל שמחזיקים את זה זה יותר טעים נ.ב. לא צריך לנצל את עמדת הכח כדאי להצדיק את הקיום בברכה
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים עם כל הכבודיש כאן בערך 4-5 שאלות כאלה ביוםוכולן שואלות למעשה איזה כרטיס מסך עדיףזאת הפעם הראשונה, בכל השנה ומשהו שאני אחראי על הפורום הזה ששאלה כזאת מתייחסת למשהו אחר
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מחבר Elior_Z אחי למה אני סטלן בא לך לתפוס ראש עלי אני מחפש סיוע אולי אני לא בדיוק הסברתי את עצמי אבל בשביל זה יש חברים ואהבת רעך כמוך חחחחחח
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים They like it roughסוף לספאםאם אין לאף אחד משהו להגיד בנושא, אז לא ללחוץ על כפתור התגובה
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים איזה מוזר מה שהולך כאן חחחחבכל מקרה, כל כרטיס באפיק PCI-E 16X שתשים על הלוח הנ"ל יעבוד מצויין ולא יעשה בעיות. בקשר לאיזה כרטיס יותר טוב - את זה כבר תצטרך לשאול בפורום "תצוגה וגרפיקה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.