עבור לתוכן

נמאס לי, בעיות FPS קשות במשחקים מבוססי מנוע Source...

Featured Replies

פורסם

אוקי, לא משנה איזה משחק בנוי מנוע Source, בין אם זה DOD : S או CSS יש לי בעיות FPS, בלי פילטרים!! הכל על HIGH הוא מסרב לעבור את ה50 FPS עם פילטרים זה בכלל נופל.

הרזולציה ניסיתי את כולם ואין הבדל בשינוי FPS לא משנה אם הכי גבוה או הכי נמוכה אותו FPS!!

מה נסגר? כעיקרון יש לי מערכת יחסית חזקה למה יש לי ביצועים שמישהו עם X800GTO יש לי ביצועים יותר גבוהים ממני על אותם הגדרות.

ד"א זה רק במשחק הזה, במשחקים כמו COH, CALL OF JARUZ וSC:DA אני מקבל ביצועים מקסימלים ויפים רק במשחק הזה יש לי את הבעיה.

פורסם

משחקי סורס הרבה יותר תלויים במעבד מהכרטיס מסך, יתכן שזו הסיבה לביצועים נמוכים

פורסם
  • מחבר

יש לו אותה מערכת כמו שלי רק לי יש X1900XT ולו יש X800GTO והוא מגיע לביצועים דומים או אפילו גבוהים משלי...

ויש לי AMD 3500+ וכעיקרון לא היו לי בעיות כאלו אפשר להגיד אף פעם.

פורסם

תשמע, אני עם הסמפרון שלי מקבל 100FPS קבוע.

http://forums.amd.com/lofiversion/index.php/t71681.html

פורסם
  • מחבר

תשמע, אני עם הסמפרון שלי מקבל 100FPS קבוע.

http://forums.amd.com/lofiversion/index.php/t71681.html

יש לי Enermax Liberty ELT500AWT 500W שהוא כמו שאני יודע ספק של SLI ואין לי איתו בעיות בכלל, עכשיו ננסה לבדוק את הקטע עם הCCC....

עריכה, יש שיפור עכשיו זה על 80FPS אבל יש בעיה, שוב זה בלי פילטרים! זה פשוט לא הגיוני מה גורם לבעיה ?

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי לעשות שם, אבל כעיקרון את TAA לא כבוי אצלי וגם הVsync =\

עריכה:

רק עכשיו שמתי לב, שפתאום אין הבדל בין אם אני שם פילטרים או בין אם אני לא שם פילטרים נשאר אותו FPS ואפשר להגיד רואים אותו דבר =\

מה נסגר עם המחשב שלי =\

פורסם

הפילטרים קבועים אצלך בדרייברים...

כמה פעמים זה קרה לי :s07:

פורסם
  • מחבר

הפילטרים קבועים אצלך בדרייברים...

כמה פעמים זה קרה לי :s07:

לא קבועים, עליתי על הבעיה פשוט וקל דפקתי ת'ווינדוס :x חחחח עזבו היה לי כמה וכמה בעיות בזמן האחרון שאפשר להגיד כולם אומרות שהוא נדפק בערך....

יאללה פירמוט אחרי זה נעדכן אם יש שיפור או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים