עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת לגבי מפרט ב 6500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

במה הלוח אם יותר טוב? בזה שהוא ג'יגהבייט, זה שטויות כי ההבדלים ממש שוליים וגם בOC הפערים יהיו קטנים בכל הנוגע ללוח, אני בטוח.לגבי הזיכרונות אני מסכים אבל גם במפרט שלי ניתן לוותר על הצורב לקרחת זיכרונות זהים.

בעניין המארז אתה לא יכול להיות יותר טועה. בין אם אתה מתכנן OC ובין אם לא אתה צריך מארז נורמלי שיאפשר אוורור בסיסי של כל חלקי המחשב כדי למנוע שחיקה מואצת וד"א המארז לא יפה במיוחד אבל ידוע לטובה בדיוק בגלל תכונות אלו ומחירו המשתלם.

בעניין הספק מכיוון שלא מצוינת שום חברה ניתן רק להסיק שהספק ג'נרי ובתקציב כמו שלך ספק טוב זה דבר מאוד בסיסי ופריט חובה.

חשוב שתדע את הדברים הללו לפני שתיקח מארז וספק בתוספת של שקל תשעים, ובטח ובטח שחבל עוד יותר אם יש אלטרנטיבה טובה.

אתה טוען שהמחיר הזה

הוא רק בגלל שזה גיגהבייט וזה FOXCONN

ואין בניהם הבדלים..?

אם אתה באמת טוען שההבדלים הם שולי

אז למה לי לא לקחת

זה פחות 100 שקל

ד"א בקשר לספק הוא מחברת chieftec

http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk

פורסם
  • מחבר

up

רק תענה לי על השאלה

אתה טוען שהמחיר הזה

הוא רק בגלל שזה גיגהבייט וזה FOXCONN

ואין בניהם הבדלים..?

פורסם

לא אמרתי או התכוונתי למה שאתה אומר.

כן אמרתי ואני עומד מאחורי זה שההבדלים בין הלוחות הם קטנים לכאן או לכאן ולך אחרי שתקנה את המחשב זה לא ממש ישנה וההפרש במחיר לא שווה את התמורה הלא משמעותית.

והספק לציינת קודם כנראה ג'נרי, בכל מקרה עד כמה שידוע לי. לא חברה מוכרת (אם אני צודק) כדאי להתרחק.

פורסם

עבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1257

לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 ¤826

כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX GeForce 7300GS 256MB DDR2 (UP TO 512MB) 64 BIT DVI HDTV TV/O - RETAIL ¤400

דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS ¤452

צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤205

זיכרון: SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 ¤1775

מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤281

ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤430

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤5572

זה המפרט הכי טוב לצרכים שלך. זיכרונות מטורפים לוח מצויין ומעבד שתוכל עם קירור טוב להגיע ל 3.6GHZ.

כדי לעשות OC צריך ספק אייכותי והליברטי מצויין בשביל זה.

תוסיף רק את המסך שאתה רוצה ואתה מסודר.

אם אתה רוצה לחרוג קצת תיקח מארד פוסידון במקום זה עוד 200 שקל.

המפרט הזה הכי מתאים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים