עבור לתוכן

Aztech DSL600E מת בפעם השנייה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני יודע שיש בפורום הזה כמה תומכים שעובדים בבזק ואצל ספקיות, אז אני אשמח לעזרה מהם, ומכולם בכלל.

השתמשתי במודם הזה בתצורה של נתב כמה זמן, והוא פשוט הפסיק לעבוד (לא הגיב, גם לריסט, אבל האורות דלקו, בזק החליפו).

בפעם השנייה, אותה בעיה בדיוק, רק שהפעם זה קרה מיד אחרי שפתחתי פורט מסויים... כרגע אני משתמש באיזה מודם ישן שהיה לי.

אשמח אם מישהו יעזור לי, ויגיד לי שהוא לא מת סופית, כי אני די בטוח שבזק לא יחליפו לי עוד פעם.

תודה רבה.

פורסם

תיראה אני לא נציג ולא עובד באף חברת אינטרנט אבל אני חושב שזה שפתחת פורט מסוים לא אומר שהמכשיר אמור להישרף כי אם הוא נשרף אז הוא נשרף במהלך עבודה תקנית ולא כי שרפת אותו בכוונה על דעת עצמך. ואני חושב שזה מן ההגינות שיחליפו לך אותו הרי יש לך עליו אחריות מן הסתם...

פורסם

כמה זמן עבר מאז שהחלפת אותו?

אם לא עברו עדיין שבועיים, אתה יכול ללכת להחליף אותו בבזקסטור ללא כל אישור מבזק.

לגבי הסיבה שהמודם הזה פתאום מת:

גם אני הרגתי פעם את ה-600E שלי, מה שעשיתי זה לחצתי על "Save All" יותר מפעם אחת, והוא פשוט קפא.

הוא עבד אצלי כמעט שנה עד שמת ממה שעשיתי.

כרגע יש 600E עם קושחה חדשה, שגם כביכול אמורה לתמוך ב-ADSL2+.

בכל מקרה אם כבר עברו יותר משבועיים, אתה חייב להתקשר לבזק, אין לך כ"כ ברירה, אלא אם כן אתה רוצה לשלם 130 ש"ח כדי להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

עברו הרבה יותר משבועיים.. :|

אני בכל זאת אתקשר...

דרך אגב, גם לי זה קרה שלחצתי על "Save All"...

מאיפה עידכנת את הקושחה?

פורסם

אני לא קיבלתי את המודם משודרג, ודיברתי על העובדה שיש מודמים כאלה שהם כבר באים משודרגים.

אני לא יודע למה לעזאזל המודם ההוא נדפק, אבל אם אתה לא לוחץ פעמיים על "Save All" אז הוא עובד סבבה.

אני לא חושב שתיהיה להם הרבה ברירה חוץ מהלחליף לך את המודם.

פשוט תתקשר ותגיד שהוא לא עובד.

יעשו איתך כמה בדיקות, ורוב הסיכויים שייתנו אישור להחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים