עבור לתוכן

נעלם לי הצורב אחרי שחיברתי הרד-דיסק נוסף למחשב (חדש של 250 ג'יגה) - מה הבעיה?!

Featured Replies

פורסם

הערה: ערכתי את ההודעה כיוון שענו לי על כל השאלות וזו הבעיה היחידה שנותרה לי:

אז ככה, יש לי 2 כוננים של 160 ג'יגה ועוד אחד חדש של 250.., שניהם של WD.

שהתקנתי את ההרד-דיסק החדש, נאלצתי לוותר על אחד מהכונני דיסקים שלי (כונן דיוידי) כדי לספק לו חשמל.. אז ניתקתי אותו מהמחשב לגמרי (הוא עדיין נמצא בוא אבל לא מחובר בכלל), כאשר הדלקתי את המחשב, הכונן של ה-250 עובד מעולה אולם הכונן דיסקים השני שהוא בעצם צורב דיוידי נעלם לי מהמחשב.. הווינדוס בכלל לא מזהה שהוא קיים והוא כן מחובר למחשב!!, אם אני לוחץ על פתיחה של הצורב הוא נפתח ואין שום בעיה (לפחות לא עם החיבור חשמל) וממש לא נראה לי שיש איזו בעיה עם החיבור השני כי בדקתי כבר כמה פעמים והוא מחובר בסדר גמור..

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

ניתן לאחד בין כוננים אבל ממש לא מומלץ.הסיכון לקריסת אחד הדיסקים שכמובן יגרום לאיבוד מידע שעל כולם גודל משמעותית.הגודל שיש לך הוא בדיוק מה שצריך להיות לא אבדת כלום!אתז מוזמן להיוכח בכך תיסתכל בFAQ (סטיקי).

פורסם
  • מחבר

ניתן לאחד בין כוננים אבל ממש לא מומלץ.הסיכון לקריסת אחד הדיסקים שכמובן יגרום לאיבוד מידע שעל כולם גודל משמעותית.הגודל שיש לך הוא בדיוק מה שצריך להיות לא אבדת כלום!אתז מוזמן להיוכח בכך תיסתכל בFAQ (סטיקי).

אוקיי תודה רבה לך ובקשר לבעיה ה-2?:

ד"א 2

שהתקנתי את ההרד-דיסק, נאלצתי לוותר על אחד מהכונני דיסקים שלי (כונן דיוידי) כדי לספק לו חשמל.. אז ניתקתי אותו מהמחשב לגמרי (הוא עדיין נמצא בוא אבל לא מחובר בכלל), כאשר הדלקתי את המחשב, הכונן של ה-250 עובד מעולה אולם הכונן דיסקים השני שהוא בעצם צורב דיוידי נעלם לי מהמחשב.. הווינדוס בכלל לא מזהה שהוא קיים והוא כן מחובר למחשב!!, אם אני לוחץ על פתיחה של הצורב הוא נפתח ואין שום בעיה (לפחות לא עם החיבור חשמל)

פורסם

יכול להיות ששני הצורבים יושבים על אותו כבל וכשניתקת אותו איזשהו חיבור זז ממקומו.תנסה לשים את הכונן שנשאר על הכבל כמסטר בעזרת הגמפר.אולי יעזור.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות ששני הצורבים יושבים על אותו כבל וכשניתקת אותו איזשהו חיבור זז ממקומו.תנסה לשים את הכונן שנשאר על הכבל כמסטר בעזרת הגמפר.אולי יעזור.

שני הכוננים אכן יושבים על אותו כבל, אך לא הבנתי מה בדיוק עלי לעשות?

אותו כבל ארוך מבחינת רוחב ודק חיבר את שני הכוננים תחילה את הצורב ואח"כ המשיך לכיוון הכונן..

אני חיברתי את הצורב עם החיבור הראשון והשני נשאר מרחף באוויר..

פורסם

זה בסדר.לא משנה לאיזה חיבור תחבר.מה שחשוב זה מיקום הגמפר(מאחורה בכונן פלסטיק קטן בצבע שחור או לבן בד"כ.תשנה את מיקומו!רשום על הכונן איזה מצב לשים.יש MASTER

SLAVE ו CABLE SELECT.תשים בהתחלה על מסטר.ואם לא שים את האופציות שנשארו בהדרגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים