פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים תצפו בסרטון הזה, ותראו שמראים שם 2 שלטים מיחדים מאוד: http://www.youtube.com/watch?v=vAMmdzStxPE&mode=related&search=אחד מן shotgun מגניב כזה, פשוט ענק!!!ועוד אחד שלא הבנתי איך אמורים לשחק בו, זה בכלל נראה כמו משענת ליד של כיסא.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר לא יודע אם זה אמיתי, אבל אין סיבה שזה לא יעבוד, זה בדיוק השלט של Wii הרגיל, רק שהלבישו עליו גוף בצורה של SHOTGUN, הגוף עצמו לא עושה כלום, רק אחיזה שונה, אבל השלט עצמו בול אותו דבר, שים לב שזה גם 2 חלקים בנפרד ( השלט והגוף של הרובה ) כך שזה לא כלכך קשה להאמין שזה לא עובד.חוץ מזה, יצא משהו דומה רק של הגה, וגם של חרב, אז אני מניח ( ומקווה ) שזה אמיתי.ומישהוא הבין מזה השלט הזה שנראה כמו משענת יד לכיסא, זה שרואים בתצוגה עם שאר השלטים של Wii.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר שזה פשוט הרבה יותר נוח, ומכניס אותך הרבה יותר למשחק וזה נראה ענק לשחק עם זה!!!אתה לא יכול לומר שלא!חוץ מזה שההדק שם הוא נוח יותר
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מה אתם מדבירים זה עצום! אומנם זה לא 'שיפור' גדול אבל עדין תראה אני משחק עם רובה!
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים בסדר, אבל זה עדין הרגשה כיפית כאילו אתה עם נשק ביד אני תמיד משחק אם נשק ביד
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר אתם יודעים מה, עכשיו כשאני חושב על זה, אז ה-shotgun לא הדבר הכי טוב שיש, כי אז כשאתה אוחז אותו, אתה לא יכול להחזיק את ה-nunchukאבל בדבר השני שאמרתי שהוא נראה כמו משענת ליד, אז בו כבר יש את האנאלוג תזוזה של ה-nunchuk אז זה כבר נראה כמו רובה יותר נוח
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים על פלסטיק שמחבר בין הנונצקו לשלט של הWII כדי ליצור שלט דמוי אקדח זה בסך הכל תוסף אחד מהרבה שמתוכננים לשלט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.