פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים איזה משחקים טובים הולכים לצאת בזמן הקרוב! כי לא רק שהשנה הייתה ממש חרא במשחקים [במיוחד הFPS] אז התקופה עכשיו.... פשוט אין לי כבר המה לשחק! איזה משחקים טובים [במיוחד FPS] יהולכים לצאת בזמנן הקרוב[חודשים שלוש הקרובים............]?
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר אחי או שאתה לא מעודכן או שאני לא הבנתי את העידכון... אמרו שCRYSIS נדחה לQ3 2007... לא?ואני לא מחפש משחקים ברמות כאלה... גם סתם משחק FPS חמוד יהיה טוב.....
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים Rainbow Six Vegas ממש מעבר לפינה, ולפי הביקורות שהוא קיבל ל-360 הוא בהחלט יהיה אחד המשחקים היותר חזקים.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים Rainbow Six Vegas ממש מעבר לפינה, ולפי הביקורות שהוא קיבל ל-360 הוא בהחלט יהיה אחד המשחקים היותר חזקים.אחד המשחקים!נראה מדהים!קיבל ביקורות מעולות על ה XBOX
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אחד המשחקים! נראה מדהים! קיבל ביקורות מעולות על ה XBOX מסכים לחלוטין, אחלה משחק. ולמחשב הוא קיבל מ Gamespot ציון של 9.1(תנו כבוד אחים שלי! GAMESPOT! )
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים איך הגעת? זה עוד לא יצא למחשב בכלל!אתה כנראה מדבר על הציון שנתנו ל-360 בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.