עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב משחקים + עריכה גרפית, בתחום ה- 1200$, לקניה בארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לפורום. אני מקווה שעמדתי בסטנדרטים של נושא תקין, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן...

בכל אופן, אני כרגע גר בארה"ב, ואני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב להרכבה עצמית (אני שוקל להזמין את הרכיבים מ- newegg, למשל). אני כבר מעט לא בקיא בכל החידושים האחרונים ובכל המגמות האחרונות, ולכן אני אודה לכם מאד על כל עזרה והצעה. אמנם מדובר בהרכבה ראשונית, ועדיין אין לי אפילו דגמים של רכיבים שאני מעוניין בהם, אבל אני מקווה שעל סמך ההצעות שלכם אני אוכל לגבש מפרט הולם.

המפרט הדרוש הוא בתחום ה- 1200$, כשחריגות לשני התחומים יתקבלו בהבנה (ננסה לא לחרוג מה- 1500$, ברשותכם). יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים), כאשר רמקולים ייתכן ואני אקנה בשלב מאוחר יותר.

שימושי המערכת העיקריים:

1. עריכה גרפית בינונית - photoshop, (גודל קבצים נוטה להגיע ל- 90, 100 מגה, ואף יותר). כך שיש צורך במקום אכסון, וגם ביצועים הולמים.

2. משחקים - ? --- אני לא גיימר כבד, המשחקים החשובים לי (ניתן בתור דוגמא: Civilization 4, Titan Quest) לא דורשים המון, אבל אני כן אשמח לשמוע הצעות למפרטים שיאפשרו לי לשחק גם במשחקים חדשים ברמות פירוט גבוהות (או לפחות ממוצעות?) אם אפשרות לשדרוג בעתיד. אני בהחלט לא מתכנן אוברקלוקינג, לשום צורך או סיבה.

3. מוזיקה - כן, עוד סיבה למקום אכסון, היא המוזיקה. אני אשתמש במחשב בתור המקור למוזיקה, כך שאני אודה על הצעות לכרטיס קול שיעשה את העבודה מצויין.

פרטים נוספים:

1. דרוש מסך. אני מוכן כרגע להתפשר על הגודל הפיזי ועל ה- response time. הוא חייב להיות LCD, ולפחות ברזולוציה של 1280X1024 (שתאפשר לי לפתוח מסמכים גדולים כמו בן אדם).

3. צורב איכותי, DVD אם אפשר, ייתכן אפילו שניים נפרדים (אחד ל- CD אחד ל- DVD)

4. אשמח גם על הצעות למארזים מתאימים, אני גם לא לחלוטין בקיא בשיקולים בבחירת מארז (מעבר לפתחי אוורור, וכו'), אבל בטח יש איפשהו איזה FAQ שאני יכול לקרוא ולא לנג'ס לכם.

וזהו.

מקווה שלא רשמתי יותר, או פחות מדי, או דברים מיותרים (ביקורות לפעמים הבאות יתקבלו בברכה)

המון תודה מראש,

שי.

פורסם

מ-Newegg -?

$181.00 Intel Core 2 Duo E6300 Model BX80557E6300 - Retail

$90.99 GIGABYTE GA-945P-S3 - Retail

$188.99 pqi 2GB (2 x 1GB) DDR2 SDRAM DDR2-667 Model MAC42GUOE-X2 - Retail

$439.99 ViewSonic VP2030b Black 20.1" 8ms - Retail

$249.99 SAPPHIRE 100186L Radeon X1950XT 256MB HDCP - Retail

$109.99 SAMSUNG SpinPoint T Series HD400LJ - OEM

$31.99 LITE-ON 16X DVD±R Black Model SHM-165H6S - OEM

$69.99 Antec NSK 4400 - Retail

$1,362.93

אפשר לרדת במסך, אבל לא הייתי עושה את זה. אפשר גם לקחת X1950Pro ולחסוך 50$. בשביל כרטיס קול תתייעץ בפורום אודיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים