פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים אני לא יודע מה אחרים חושבים אבל זה לדעתי אחרי RA1, המשחק הכי טוב שיש בעולם האסטרטגיה!!ואני עד היום ממשיך וממשיך וממשיך לשחק. אני מחפש פרטנרים למשחק רשת טוב.אם יש מישהו מעוניין בבקשה לפנות אלי באייסיקיו298045853
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים לא יודע למה אתה תופס מרד אלרט 1 אבל אין ספק שג'נרלס זה המשחק אסטרטגיה הכי טוב שיצא עד עכשיוממליץ לך לנסות את המודים שיצאו לו
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים ^ לא מסכים.COH הרבה יותר חזק, מבחינת המשחקיות GENERALS לידו נראה כמו משחק ילדים.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים ^ לא מסכים. COH הרבה יותר חזק, מבחינת המשחקיות GENERALS לידו נראה כמו משחק ילדים. צודק, גם אני שיחקתי ג'נרלס פעם וזה היה יופי של משחק אבל אם עכשיו יגידו לי לשחק לא יהיה לי חשק.... COH עכשיו הוא השולט The Strategic Flagship
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים עוד לא יצא לי לשחק ב-COH עד אז Generals נשאר עם הכתר מה גם שאי אפשר להשוות נשק ישן לחדש לדעתי
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים Generals זה הנינט של משחקי האסטרטגיהפופולרי כי הוא פונה למכנה המשותף הכי נמוך: "תייצר ---> תהרוס". אפילו שימפנזה יכול לעשות את זהואין כזה דבר בג'נרלס ששחקן בנחיתות מספרית ינצח בגלל שהוא שחקן יותר טוב (חס וחלילה!) פשוט מייצרים 999999 טנקים ויאללה בלגאן
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים גנרלס זה אחד המשחקים החזקים באמת טובאבל COH הפתיע אותי! לא ידעתי שמשחק אסטרטגיה יכול להגיע לרמה כזאת!גנרלס כעיקרון הרבה יותר כיף הסקרימישים בעוד שCOH הרבה יותר כיף המשימות
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני עדיין אוהב את starcraft לדעתי זה משחק מצוין והגרפיקה נחמדהבgenerals היחידות נראות מכוער אבל חוץ מזה משחק טוב
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מפה: http://www.isotx.com/ תוריד ת'מודטוסטר 2 - תוכנה מעולה למודים! ואם כבר אז אני ממליץ לך להתקין ת'מוד קוברה משם...
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אני לא יודע מה איתכםאבל אני שיחקתי בהדוונס אור 1ו2 באמולטור לGBA ואני מת שיצא אמולטור טוב לDS שאני יוכל לשחק ב3 זה אולי מישחק אסטרטגיה בתורות ולא בזמן אמיתי אבל עדין זה פשוט מישחק מצוין ואני ממליץ לכם לנסות רק תיתהלמו מהילדותיות ומהשלבים הראשונים שהם כמו שלבי אימונים ותיראו מה זה מישחק אסטרטגיה טוב בעינין GENERALS לא אהבתי כמו שאמרותיצר הרבה יחידות תנצח ליריב יש היתרון הוא ינצח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.