עבור לתוכן

השוואה בין מפרט ב-4,500 לבין מפרט ב-3,500 ויש מה להשוות... מבקש חוות דעתכם

Featured Replies

פורסם

שלום,

השוויתי בין מפרט ברשת IVORY לבין מפרט בחנות KSP ו...משהו מוזר, יכול להיות כזה הפרש בין מפרטים כל-כך דומים??

שימו לב שיש הבדל בזכרון, אבל זה הבדל של מקסימום 300 ש"ח, וב-KSP זה עוד בלי הרכבה...

KSP- http://www.planetnana.co.il/shlomiiiii/MF/4%2C655.doc

IVORY- http://www.planetnana.co.il/shlomiiiii/MF/Ivory.JPG (פרסום מהיום)

מה אתם אומרים??

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מה להגיד על זה?

מה עושה את ההבדל?

אתם חושבים שאפשר להאמין ל-IVORY?

??? :nixweiss:

פורסם

א. שני המפרטים לא טובים.

ב. אסור לדבר על חנויות.

פורסם
  • מחבר

מה לא טוב במפרט?

פורסם

באייבורי זה לא כל כך ברור הצילום אבל בכל אופן אייבורי נותנים לך הרבה חלקים ג'נריים מחברות לא מוכרות, פחות זיכרון, לוח אם פחות טוב משל ג'יגביט.

ב KSP אהתה מקבל 2 כוננים אופטיים.

*איזה כרטיס מסך כתוב בזה של איבורי?

חוץ מסה ידוע שאיבורי זולים ותסיק לבד מהמחיר על החנות... ;)

פורסם
  • מחבר

מה המשמעות שהלוח אם מחברה יותר זולה? יש לזה השפעה מהותית על מהירות המערכת או על אורך החיים שלה?

ומה היתרון בשני כוננים אופטיים?- תכלס איך זה משפיע??

הכרטיס מסך שמוזכר במודעה הוא- GeForce 7100 GS 128MB up to 512MB (נפרד מלוח אם).

פורסם

אה זה אותו כ. מסך בשניהם.

2 כוננים אופטיים זה לא משפיע פשוט זה אחת הסיבות שב KSP זה יותר יקר (לא משמעותי אבל עדיין).

לוח אם-הלוחות של אינטל מאוד מגבילים מבחינת OC וגם איטל ידועה יותר בתור יצרנית מעבדים לא לוחות אם ולכן גיגהביט בתחום הזה יותר עדיפה.

נתנו לך כ. מסך גרוע.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה כ. מסך גרוע? ויסטה יעבוד עליו? או משחקים קלים כמו פיפא?

אם כן אז זה מספיק לי

פורסם

הכרטיס הזה יריץ פיפא וויסטה אבל בכל מקרה שני המפרטים לא מומלצים.

אם תרצה תן תקציב ואפשר יהיה לבנות לך משהו יותר משתלם.

פורסם

לוח אם-הלוחות של אינטל מאוד מגבילים מבחינת OC וגם איטל ידועה יותר בתור יצרנית מעבדים לא לוחות אם ולכן גיגהביט בתחום הזה יותר עדיפה.

זה ממש לא נכון. לוחות אינטל הם הלוחות הכי טובים שקיימים שתנאי שאתה לא עושה OC. זה לוח לכל החיים, במלוא משמעות המילה.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה, אני חושב שאני די סגור על מפרט, בכל זאת נראה לי מוזר הפער הזה של יותר מאלף ש"ח בין מפרטים כל-כך דומים.

כל כך מוזר שאני חושב שאייבורי, איך אני יגיד, לא מוספרת את כל האמת...

יש לכם אולי הצעות מה לשאול אותם כשאני ישב מולם בחנות? איך לחשוף את האמת? אולי שאלות בנוגע לכל מיני דברים קטנים אך חשובים כמו למשל ספק הכוח, פתאום הם יגידו לי - 200W - אז אני יבין לאן נעלמו 1000 ש"ח.

אם יש דברים קטנים וחשובים שצריך להדגיש והם לא מופיעים במפרט שלהם אז תגידו לי בבקשה- כדי שאני יוכל להבהיר את זה איתם ולראות אם הם מוכרים סתם זבל,

אז איזה דברים צריך לשים עליהם דגש?

פורסם

זה ממש לא נכון. לוחות אינטל הם הלוחות הכי טובים שקיימים שתנאי שאתה לא עושה OC. זה לוח לכל החיים, במלוא משמעות המילה.

טוב, לפחות הייתי בטוח לגבי החלק הראשון של המשפט שלי ;D

*שלומי-תיקח איתך מצלמה ניסתרת ותשלח לשידור חוקר

פורסם

לא ממש הבנתי, על מה אתה סגור? אתה לוקח אחד משני המפרטים הללו?

אני מקווה מאוד שלא כי שניהם גרועים.

שוב פעם, תן תקציב, שימושים וכך תוכל לקבל מחשב יותר טוב תמורת הכסף שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה כל כך גרוע בהם! למשל למפרט של אייבורי- מגדילים לו את הזכרון לג'יגה וזה נראה לי אחלה הצעה... תסביר לי למה לא?!

חוץ מזה (השארתי כבר הודעה כזאת בפורום שבוע שעבר ואף אחד לא ענה לי ברצינות)-

*התקציב הוא 3,500 ש"ח, וזה כולל מסך 17' דק, עכבר ומקלדת רגילים ורמקולים.

*המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס (וכד'), הורדות, משחקים קלים(כמו:פיפא) וקצת(ממש קצת, לא עקרוני) לצפיה בסרטים.

*יש לי העדפה למעבד intel core 2 duo, המסך צריך להיות באיכות טובה ככה שיחזיק מעמד הרבה זמן.

*יש להדגיש שאני רוצה שהמחשב יתאים לשימוש גם בעוד 3 שנים- שיתאים לויסטה כמובן, וגם ביכולות הזכרון שלו.

פורסם

ענו לך כבר תפסיק לחזור על דברים.

אם אתה רוצה משהו לדרישות שלך תגדיל תתקציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים