פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים עד היום אהבתי את האייטיונס ואת הדרך שהתוכנה מסדרת את השירים.בגרסה 7+ (7.0.2) אפל איכזבו אותי ועם שיחרור הגרסה החדשה שוחררו עמה הרבה באגים, אחד הבאגים הכי מעצבנים זה שפתאום השיר קופץ קדימה קצת...בגרסה 6 זה לא קרה אף פעם..עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה ביותר כמו אייטיונס שתמיין ותציג את כול השירים לפי אומן, סגנון, אלבום, שנה, דירוג ועוד....WMP לא בא בחשבון שונא את התוכנה הזאת. תודה לעוזרים. (נ.בחשוב שהתוכנה תוכל לזהות את כול השירים במחשב וישר להעביר אותם לרשימת ההשמעה.)
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר כול אלה תוכנות טובות שמסדרות לפי קטגוריות כמו אייטיונס?אפשר PRINTSCREEN?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים שלי: (רק הערה, כשמתקינים אותה היא ממש לא נראית ככה, זאת תוכנה שצריך ללמוד ולהשקיע בה, אם אין לך סבלנות אז אל תתחיל עם זה בכלל)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר תודה....איך קוראים לתוכנה?היא חינמית?התקנת סקין מיוחד?נראה נחמד אבל אני מעדיף לראות עוד בנתיים
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים אמרתי כבר, foobar2000 http://www.foobar2000.com חינמית לגמרי ... ואין לה סקינים, את הכל עושים לבד, עם קצת עזרה ממשתמשים אחרים (לא ממני אבל, אין לי סבלנות בגרוש )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.