עבור לתוכן

צריך את הדרייבר הכי מעודכן ל-7800GT

Featured Replies

פורסם

היי,

אז בדיוק כמו מה שכתוב בכותרת, צריך את הדרייבר הכי מעודכן, ושיהיה בטוח לא איזה וירוס מעצבן,

יש איזה משחק שאומר שהכרטיס שלי לא מספיק מעודכן או משהו, אין לי open gl 1.3.

אז תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה לא עוזר, הורדתי את זה- http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html וכשאני מתקין זה אומר לי שהוא לא מוצא שום דרייבר שמתאים לחומרה שיש לי, מה לעשות?

פורסם

כי אתה מוריד דרייבר שמותאם למחשבים ניידים. תבחר ב-GeForce and TNT2 ואז את מערכת ההפעלה.

פורסם

יש משחקים שעושים בעיות עם הOGL כמו רידיק או NWN. פאצ'ים למשחקים לרוב מסדרים את זה

פורסם
  • מחבר

חחח, קלעת בול, רידיק זה בדיוק מה שעושה לי את הבעיה.

היה לי את המשחק הזה ממזמן ( לא מקורי ) והוא עבד לי והכול ( למרות שאני לא בטוח שזה עם הכרטיס הזה ולא עם הישן יותר ),

עכשיו נזכרתי בוא ורציתי להתקין אותו מחדש כי לא התקדמתי בו כמעט בגלל כל מני סיבות לא חשובות.

בקיצור הוא לא פועל לי, ואומר את הבעיה שאמרתי לכם ושיש עוד בעיה בקובץ מסוים ( שהוא מן קראק למשחק ).

אז מה יפתור את הבעיה? פאץ'? כלומר הדרייבר לא קשור באמת?

אם כן אז איזה פאץ' להוריד???

ואני בכל מקרה אוצה להוריד דרייבר לכרטיס מסך, ונכנסתי למה ש-DeeKay אמר, אבל זה דרייבר כללי כזה, הוא לא מותאם ( לפחות ממה שאני רוא ) לסדרת כרטיסים מסוימת, ולכן אני לא בטוח שזה הכי מעודכן, אתה בטוח שזה הדרייבר הכי חדש?

פורסם

לא אני לא מאמין שהדרייבר קשור, זה קורה לך רק במשחק הזה כן?

גם לי היתה בעיה עם המשחק הזה (כרטיס ATI), לא משנה אם איזה EXE הפעלתי אותו, הוא היה מתרסק אחרי כמה דקות

פשוט עזבתי את הדבר הארור...

להוריד את הדרייבר הכי חדש - פשוט לך לאתר של החברה, Download Drivers, ומשם תבחר מה שצריך... כה פשוט

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאתר של החברה ( leadtek ?), ואין שם שום זכר מה-7800GT, משהוא יודע למה ( אני יודע שהפסיקו למכור את הכרטיס, אבל אין לי מושג למה ).

יש שם רק על גרסת ה-OC של הכרטיס ( extreme ), זה אמור ליות אותו דבר נכון?!

ושוב, אני צריך עזרה עם הפאץ' של רידיק.

פורסם

התכוונתי לאתר של nVIDIA

יש לינק בתגובה הראשונה שלי...

פורסם

ואני בכל מקרה אוצה להוריד דרייבר לכרטיס מסך, ונכנסתי למה ש-DeeKay אמר, אבל זה דרייבר כללי כזה, הוא לא מותאם ( לפחות ממה שאני רוא ) לסדרת כרטיסים מסוימת, ולכן אני לא בטוח שזה הכי מעודכן, אתה בטוח שזה הדרייבר הכי חדש?

הדרייבר מתאים את עצמו לכרטיס המסך. לא להפך. יש לך את כל סדרת ה-GF(עד 7 - כולל) בפנים.

פורסם
  • מחבר

אוקי, הורדתי את הדרייבר, התקנתי והכול, יש לי עכשיו control panel חדש אם אני לא טועה.

למען האמת ציפיתי שהוא יתקין לי איזה תוכנה או משהו קטן שהכריס יתמוך בו, אבל לא משנה.

בקשר לriddik, הורדתי את זה - http://www.gamespot.com/pages/gamespace/download.php?pid=921671&sid=6127465&mode=patches

עכשיו כשאני נכנס למשחק, זה עולה לי ורואים מסך שחור שכתוב עליו את זכויות היוצרים או משהו בצהוב ואז זה לא ממשיך, כאילו רואים את המסך הזה וכלום, לא משנה מה אני לוחץ שום דבר לא קורה.

מה לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים