פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים זה ממש ממש ממש מוזר , אני צורב וכבר פעם חמישית הצריבה מגיע קצת אחרי החצי ואז הפובר יורד ל10 אחוז ואחרי כמה שניות כתוב FAILEDניסיתי לצרוב קבצים שונים ולא כל פעם אותו דבר ועדיין אותה הבעיה , האם הבעיה ב צורב או בדיסקים .?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים איזה מדיות?משתמש בכבל 40 או 80 גידים?האם הוא ב UDMA או PIO?האם מחובר עוד משהו על ה IDE שעליו הוא יושב?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר מדיות של VANGUARD כבל 40 גידיםמחובר גם סידי רגיל האם הוא ב UDMA או PIO?--------מזה?התקשרתי לחנות שבה נרכש הצורב והבחור המאוד מוכשר שלהם אמר לי שיכול להיות שהבעיה היא שאין מספיק משאבים למחשב ולכן הוא לא יכול להמשיך בצריבה
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מדיות של VANGUARD חרה. קנה וורבטים.כבל 40 גידיםלא טוב. זה צורב UDMA4 וצריך כבל 80 לעבוד כמו שצריךמחובר גם סידי רגיל תעיף אותו עד שתגיע למצב שהצריבה תקינההאם הוא ב UDMA או PIO?--------מזה?תכנס ל DEVICE MANAGER ל IDE ותראה הם הוא עובד ב UDMA או PIOhttp://hwzone.co.il/community/index.php?board=23%3baction=display%3bthreadid=43303התקשרתי לחנות שבה נרכש הצורב והבחור המאוד מוכשר שלהם אמר לי שיכול להיות שהבעיה היא שאין מספיק משאבים למחשב ולכן הוא לא יכול להמשיך בצריבה קשה לי להאמין שזו הבעיה, אבל מה המפרט שלך?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר בסדר כבל נחליף זה לא בעיה יש לי ספר מפרט סבבה 1.5 ג'יגה256 ראםעובד ב UDMAואיך המדיות של סאמסונג?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מעט מדי זכרון במפרט, זה בהחלט יכול להוות בעיה.1.5 גיגה מה?כבל 80 גידים. זה חשוב.מדיות - וורבטים. אל תחסוך.באיזו מהירות אתה מנסה לצרוב?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר מעבד 1.5 גיגה הרצאני צורב על 12 זה אוטומטית , המדיות במהירות 8 כמה עולה חבילה של 50 וירבטיום והאם הם באמת עד כדי כך טובים ?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר ניסיתי אולי המדיות דפוקות , כמה נצרבו סבבה בלי בעיה CDR צורב כמו גדול , הDVD-R יש עליהם כזה בעיגול הפנימי , זה נראה כאילו משהו נשפך על הדיסקים או בסגנוןמוזר נורא , מחר אני אנסה להביא איזה כמה דסקים אחרים ואני אנסה לצרוב איזה תוכנה הכי מומלצת ?, נרו נכון <?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר עוד בעיותבנוסף לכל מה שקרה לי איתו עכשיו הוא מסרב לקרוא דיסקים הוא מותקן רואים אותו במחשב שליכאשר אני מכניס דיסק הנורה של ה "עסוק" דולקת ואז נכבת וזהו , הוא לא קורה גם רייקים .מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש ......אני מישתגע כברללכת להחליף אותו מחר ?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים תחליף יכול להיות שהוא תקול.ומי כמוך צריך לדעת שההקפצה אסורה בהתאם לחוקי הפורום.ננעל ונוספה לך אזהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.