עבור לתוכן

צריך עזרה בהתלבטות: 8800GTS עכשיו או בין R600 עוד חודשיים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים.

מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק)

כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים.

חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו')

האפשרויות:

1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח

2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול

3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסיד יותר מידי) וולקנות את ה-R600 שהמחיר שלו יהיה סביר

ברצוני לציין שהיה לי את ה 8800GTS של חבר למשך שבועיים והוא כרטיס מדהים (חוץ מזה שעדיין יש קצת בעיות עם דרייבירים אבל בטח הן תפרתרנה בעתיד)

אני חייב לקבל החלטה בעוד יומיים.

אשמח לעזרתכם

תודה מראש,

פורסם

1. הייתי עושה את זה גם

2.אין לך מושג כמה יעלה R600 ואיך הוא יהיה לעומת 8800GTS( אני מדבר דגם שני),אין לך מושג אם תהיה ירידת מחירים לG80 ואז באמת תדפק. אני הייתי לוקח את הסעיף הזה בערבון מוגבל.

3.לא כדאי (כבר יש לך 8800GTS)

פורסם

ה 8XXX לא יתנו לך היום יותר ממשחק חלק על הגדרות גראפיות מטורפות, התמיכה שלהם ב DX10 היא די גיימיק מכיוון שבתקופה הקרובה יהיו מעט מאוד משחקים שישתמשו ב DX10, ובתקופה של ניצול ה DX10 ברוב המשחקים הכרטיסים של היום יהיו פשוט מגוחכים.

אני ממליץ לך לקחת את ה X1950Pro, כרטיס שמספק מעל ומעבר.

אגב, איזה כרטיס יש לך?

פורסם
  • מחבר

2.אין לך מושג כמה יעלה R600 ואיך הוא יהיה לעומת 8800GTS( אני מדבר דגם שני),אין לך מושג אם תהיה ירידת מחירים לG80 ואז באמת תדפק. אני הייתי לוקח את הסעיף הזה בערבון מוגבל.

זאת בדיוק הבעיה, אם נניח שהכרטיס הכי טוב של ה-R600 (מה שמשתווה ל GTX) יהיה בערך ב-20% יותר מהיר והמקביל לGTS יהיה ב10% יותר מהיר ובאותו מחיר (אני מניח בשביל התחרות) עדיין שווה לי לקנות עכשיו. אבל אני לא יודע כמה הR600 יהיה יותר טוב וכמה ירידת מחירים תהיה (גם אם היא תהיה 500 ש"ח עדיין שווה לי).

דבר נוסף, חלק מהאנשים אומרים שהכרטיסים של ATI יהיו יותר טובים לDX10 וגם יריצו DX9 יותר מהיר משום שהם עבדו ביחד עם MSFT על הXBOX . בקיצור אין לי מושג מה יהיה לפי מה שקראתי הכרטיס אמור להיות מושק בחנויות בסוף ינואר 2007 וגם אז בטח המחירים שלו יהיו מטורפים.

אני רואה על חבר שלי שנדפק מזה שהוא קנה את ה7900GTX והמחיר שלו התרסק חודשיים אחכ אני לא רוצה שיקרה לי אותו דבר

פורסם

לא קשור לסעיפים שנתת אבל אני אישית הייתי נשאר עם הכרטיס שלי ומחכה עוד קצת ...

בקשר לסעיפים .. הייתי אולי לוקח את ה1...

פורסם

אם זאת הבעיה שלך אנחנו לא יכולים לעזור לך בכלום, אין שום נתונים עדיין ואתה צריך לבחור אם לחכות או לא.

עצתי היא:

ה 8XXX לא יתנו לך היום יותר ממשחק חלק על הגדרות גראפיות מטורפות, התמיכה שלהם ב DX10 היא די גיימיק מכיוון שבתקופה הקרובה יהיו מעט מאוד משחקים שישתמשו ב DX10, ובתקופה של ניצול ה DX10 ברוב המשחקים הכרטיסים של היום יהיו פשוט מגוחכים.

אני ממליץ לך לקחת את ה X1950Pro, כרטיס שמספק מעל ומעבר.

אגב, איזה כרטיס יש לך?

פורסם

בוא "ננסה" להשוות את המצב ל 7900GS לעומת X1950PRO.

כולם יודעים ש X1950PRO יצא כחודש-חודשיים אחריי 7900GS, אבל נתן ביצועים בערך כ15%+ יותר במחיר דומה.

האם ה15%+ ביצועים שווים את החודשיים המתנה? לטעמי לא,אבל תעשה מה שבא לך.

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון כי יש הבדל מאוד משמעותי, ובנוסף יחס של ביצועים/מחיר יותר טוב ל8800 - הוא יותר מהיר פי 2 מה1950PRO אבל לא עולה לי פי 2

חוץ מזה מכל קניה ומכירה של כרטיס יש גם הפסד אז לא עדיף כבר לקנות כרטיס טוב עכשיו שיספיק לעוד שנתיים (בדיוק כמו מעבדי C2D) ?

פורסם

דיברתי על ה DX10 ועל מה אתה מדבר? וחוץ מזה ה 8800GTS ממש לא מהיר מה X1950P פי 2 (ועולה כמעט פי 3!).

וככל שהזמן יעבור כך הפער בין ה X1950P ל 8800GTS בביצועים יקטן ויקטן, כך שבעוד שנתיים לא יהיה הבדל מהותי בין שני הכרטיסים (חוץ מזה שה 8800GTS יוכל לרנדר גראפיקה מבוסת על DX10).

תחשוב על זה.

פורסם

דיברתי על ה DX10 ועל מה אתה מדבר? וחוץ מזה ה 8800GTS ממש לא מהיר מה X1950P פי 2 (ועולה כמעט פי 3!).

וככל שהזמן יעבור כך הפער בין ה X1950P ל 8800GTS בביצועים יקטן ויקטן, כך שבעוד שנתיים לא יהיה הבדל מהותי בין שני הכרטיסים (חוץ מזה שה 8800GTS יוכל לרנדר גראפיקה מבוסת על DX10).

תחשוב על זה.

איזה שטויות , אתה מומחה לגרפיקה ?

פורסם
  • מחבר

1950P יעלה לי בסביבות 1100 שח ועוד שנה מקסימום אני אמכור אותו כי הוא לא יסחוב כלום וגם בחצי מחיר (הפסד של 500 שח לפחות) 8800GTS יעלה לי 900 שח יותר אבל יסחוב לי בכיף שנה וחצי-שנתיים ושאמכור אותו - זה לא יהיה בחצי מחיר מקסימום 700 שח פחות (בדיוק כמו שהיום 1900XTX נמכר משומש בסביבות 1200 שח)

אני נוטה להסכים שהביצועים יהיו בערך ב-20% יותר באותו מחיר והם לא שווים חודשיים המתנה אז לדעתי העסקה משתלמת לעבור עכשיו ל 8800 יותר מאשר לחכות

פורסם

איזה שטויות , אתה מומחה לגרפיקה ?

אה-האא.

1950P יעלה לי בסביבות 1100 שח ועוד שנה מקסימום אני אמכור אותו כי הוא לא יסחוב כלום וגם בחצי מחיר (הפסד של 500 שח לפחות) 8800GTS יעלה לי 900 שח יותר אבל יסחוב לי בכיף שנה וחצי-שנתיים ושאמכור אותו - זה לא יהיה בחצי מחיר מקסימום 700 שח פחות (בדיוק כמו שהיום 1900XTX נמכר משומש בסביבות 1200 שח)

אני נוטה להסכים שהביצועים יהיו בערך ב-20% יותר באותו מחיר והם לא שווים חודשיים המתנה אז לדעתי העסקה משתלמת לעבור עכשיו ל 8800 יותר מאשר לחכות

החלטת לא לחכות, תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

האופציה של ה X1950P יותר נראית לי כי היא הרבה יותר זולה. הכרטיס יחזיק לך מצויין יחסית לכסף שתשקיע, אבל אם אתה רוצה להשקיע יותר קח את ה 8800GTS שתכננת :)

אגב, הניקוד ב 3DMARK הוא לא מדד הכי טוב לביצועי הכרטיס, תבדוק ביצועים בכל המשחקים ומבחני הביצועים ותראה את ההבדל.

פורסם

אם אין לך מסך דק ובעל יותר מ-20 אינץ אז אין צורך ביותר מ-1950PRO

ועוד כמה חודשים יירדו המחירים משמעותית ואולי תוכל לקנות אפילו R700

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים