פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים אמממ... ההבדל ביניהם הוא מאה שקל...השאלה היא כזאת, הבנתי שיש משהו עם ה-Raid, בלוח של אסוס - לפחות ב- p5b, בדלוקס לא, אבל רציתי לדעת אם הוא תומך בraid כמו הgigabyte0,1,5,10...ועוד דבר, הבנתי שהכרטיס קול ב-asus, לא מציאה כל כך גדולה, האם זה נכון ?מעבר לעובדה שיש ב-asus שני כרטיסי רשת לא ראיתי איזשהו הבדל מהותי בין השניים... מלבד הטענה של גיגהבייט שהם שמים כבלים יותר איכותיים :]בקיצור.. אני לא סגור על מה אני רוצה.. אבל נוטה לכיוון ה-Gigabyte.. אני מאמין שאני יעשה OC בסופו של דבר, אבל כרגע יותר חשוב לי הפונקציונליות של הלוח, ואורך החיים שלו לאורך זמן.הערות\הארות ?נ.ב. ראיתי פה לא פעם את הקיצור CF, בדרך כלל שמדברים על לוחות.. מה זה אומר ?תודה מראש.
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים ה P5B DELUXE תומך ב RAID 0, 1, 5 and 10.בקשר לפונקציונליות של הלוח, פשוט תבדוק איזה קיימות לכל לוח... משהו ספציפי?CF - CrossFire - שני כרטיסי מסך של ATI לשיפור הביצועים
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים ה P5B DELUXE תומך ב RAID 0, 1, 5 and 10.בקשר לפונקציונליות של הלוח, פשוט תבדוק איזה קיימות לכל לוח... משהו ספציפי?CF - CrossFire - שני כרטיסי מסך של ATI לשיפור הביצועיםגם DS4 תומך SATA RAID 0,1,5,10וגם crossFire
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.